82 éves nagypapájával együtt jár főiskolára ez a lány

Olyanról olvastunk már a neten, hogy egy-egy idős ember jóval a nyugdíjazása után szerzi meg a jogsit, vagy fejezi be tanulmányait, de amit ez a nagypapa tesz, olyasmiről még sosem hallottunk. A 82 éves Rene Neira ugyanis együtt jár a Palo Alto College-be 18 éves unokájával, Melanie Salazarral – utóbbi csak nemrég kezdte el ott a tanulmányait, az idős úrnak pedig már csak egyetlen kurzusa hiányzik ahhoz, hogy megkaphassa kétéves képzéssel megszerezhető Associate Degree gazdasági diplomáját.

Hirdetés

A nagyapa több mint ötven év után ült vissza az iskolapadba: az ötvenes években a St. Mary’s University-n tanult, de abbahagyta, hogy családot alapíthasson, és főállásban dolgozni tudjon. De miután a felesége 2009-ben meghalt, úgy döntött, visszaül az iskolapadba, és megszerzi a diplomát. Unokája elképesztően büszke rá.

Kettejük története a közösségi médiának köszönhetően gyorsan bejárta a világot.

Melanie és Rene imádják egymást, órákra is gyakran elkísérik a másikat, a nagyszünetben pedig együtt ebédelnek.

Csak egy szemesztert töltenek így, de szeretnék kihasználni, és a suliban is minél több időt együtt tölteni.

“Nem szeretném, ha ez rólam szólna, mert ez a nagypapám története. Az én érdemem csak annyi, hogy fent vagyok a közösségi média oldalakon” – mondta szerényen Melanie, aki minden lehetőséget megragad, hogy nagypapája érdemeit méltassa.

Forrás: Twentytwowords.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés