Döbbenetes dolgokat mesélt ez a csinos bűnügyi helyszíni takarító

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

A világ egyik legundorítóbb munkája lehet a crime scene cleanerek, vagyis bűnügyi helyszíni takarítók melója: ők azok, akik gyilkosságok helyszíneit takarítják ki és fertőtlenítik. Ez a munkája az egyébként nagyon csinos Donna Naylernek is, aki úgy hat éve unta meg a fodrászkarriert (na meg valószínűleg a nők panaszkodását és pletykálkodását) és váltott valami másra. Valami sokkal undorítóbbra. Donna nemrég a DailyMail Australiának mesélt a munkájáról, hát, nem túl szép dolgokat. Felidézte például a legundorítóbb dolgokat, amiket valaha látott. Úgyis mindenki erre kíváncsi… szóval nála magasan az a helyszín viszi a prímet eddig, ahol egy pasas szó szerint kibelezte a barátnőjét, és a gyomrát mosóporba próbálta elrejteni, hogy ne érezze senki a bomlás szagát. Nem sikerült neki, főleg, mert Donna azt mondja, hogy ezeket a szagokat amúgy sem lehet megszokni. “A gázmaszkom a legjobb barátom” – tette hozzá.

Hirdetés

Azt is elárulta, hogy mi volt a legmegrázóbb számára. “Nem vagyok egy túl érzékeny típus, de egy kéthónapos kisbaba meggyilkolása tényleg szíven ütött. Az ilyesmi mindenki számára megrázó dolog. Az apa ölte meg, az anya pedig a kórházban az életéért küzdött” – idézte fel az emlékeket.

Donna szerint nem is azt a legborzasztóbb megélni, hogy mit tesznek az emberek egymással, hanem azt, amit nem: sokan csak akkor veszik észre, hogy mondjuk a felső szomszédot megölték, amikor a maradványai már elkezdenek leszivárogni a plafonon keresztül. Azt mondja, szerinte tényleg nem kerülne semmibe, hogy az emberek egy kicsit jobban figyeljenek egymásra, szomszédaikra, környezetükre, és jelentsék a rendőrségnek, ha szerintük valami baj lehet.

Az undorító részletektől sem kímélte meg az olvasókat: azt mondja, a test fekete kásához kezd el hasonlítani a bomlás során, és hát a különböző, bomlás során felszabaduló gázok sem a legkellemesebb dolgok a világon… ha még több részletre vagy kíváncsi, ajánljuk figyelmedbe a hölgy könyvét, amiről itt találsz bővebb infót.

Forrás: TheLadBible.com