Élő adásban bosszantották fel a 12 éves zsiráfgyilkos vadászt

Egy hete írtunk Aryanna Gourdinról – talán emlékszel, ő az a 12 éves lány, aki imád vadászni, és máris komoly trófeagyűjtőnek tekinthető. Azonban nem ezzel, hanem egész mással vívta ki a netezők elég széles táborának utálatát: a lány afrikai útja során lelőtt egy zsiráfot, és annak tetemével pózolt több fotón is. Aryanna egyébként azt mondja, nagyon szereti az állatokat – cicájával közös képeket is töltött fel Facebook oldalára. Ebből indulhatott ki Piers Morgan, a Good Morning Britain műsorvezetője, akivel élő adásban kapcsolták össze a vadászlányt és apukáját Utah-i otthonukból. A műsorvezető azt kérdezte a lánytól, hogy mi lenne, ha odamenne a házukhoz és megölné a macskáját, eléggé felhúzta mindkét interjúalanyát.

Hirdetés

Nem dühöngtek, de az apa láthatóan feldúltan próbált hárítani, mondván, hogy ez egy elég trükkös kérdés, és hogy ők sosem öltek háziállatot, nem is tennének ilyet.

És a pólójukat figyelted? Aryanna és a papája is olyan felsőt visel, amire az van nyomtatva, hogy álljunk ki a vadászatellenes emberek bántása, zaklatásai ellen. Szóval ők, akik állatokat ölnek, és sokakat megdöbbentve fotózkodnak a tetemükkel, felemelik a szavukat az őket ért kemény szavak és “zaklatás” ellen. Na, ez tényleg szép…

Forrás: TheLadBible.com és Mirror.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés