Ez a pornószínésznő válaszolt Pamela Anderson pornós cikkére

Pár napja mi is megírtuk, hogy Pamela Anderson a pornó veszélyeiről értekezik: a Wall Street Journalba Shmuley Boteach rabbival közösen írt erről egy cikket. Ebben többek közt a kábítószer-függőséggel hasonlítják össze, és azt is írják, hogy lúzereknek való. “Unalmas, pazarló, és zsákutca azoknak az embereknek, akik túl lusták ahhoz, hogy kihasználják az egészséges szexualitás bőséges jutalmát” – áll a cikkben. Meglepő, ugye? Főleg azután, hogy sokan tudják: az egykori Baywatch-sztár és Playboy nyuszi ágyában is készült már “olyan” házi videó… nos, Pamela értekezése nem vesztett aktualitásából, sőt, az ügy tovább gyűrűzik. Egy pornószínésznő ugyanis válaszolt azokra a vádakra, amikkel a kebelcsoda ezt a műfajt illeti.

Hirdetés

A Barcelonában élő Maria Riot szerint nevetséges, amiket Pamela állít (ezt sokan így véljük), és persze rettentően álszent is – gondoljunk csak a Playboy-fotózásaira és a fent már említett házi videóira.

“A pornó a mókáról, szórakozásról, örömszerzésről szól. Ha bizonyos emberek arra használják, hogy ebből tanuljanak, vagy függővé válnak, az nem a pornó hibája, hanem sokkal inkább a társadalomból adódik – gondoljunk csak a szükséges szexuális nevelés elmaradására” – mondta Maria. Majd arra biztatta Pamelát és a pornó összes többi ellenségét, hogy gondolják át újra, kicsit nyitottabban, hogy hogyan is vélekednek a szexről és az egyéni szabadságról.

maria riot

Forrás: TheLadBible.com , fotó: Twitter.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés