Figyelj, hol a kezük! Sokakat kiraboltak már ezek az aranyos kislányok

Közhely, de a látszat néha csal. Mert ki gondolná például, hogy két népviseletbe öltözött, tüneményes thai kislány igazából minden hájjal megkent tolvaj? Pedig így van, amit egy férfi Redditen megosztott fotója is bizonyít. A képen a  két gyerkőccel pózol a férfi barátnője, akivel vasárnap keresték fel a Wat Phra That Doi Suthep nevű thai templomot az észak-thaiföldi Chiang Maiban. A nő mosolyog, a férfi fotóz, de azt nem veszi észre egyikük sem, hogy a fotó jobb oldalán álló kislány épp kicsatolja a nő óráját.

Hirdetés

A pár azt mondja, csak akkor figyeltek fel a dologra, amikor később megnézegették a templomnál készült képeiket.

A man has captured the moment two young pickpockets slipped his girlfriend's watch from her wrist as she posed for a photograph with them at a Thai temple 

One of the young girls is seen (highlighted) holding the woman's hand - and also appearing to also hold her watch

A Redditen máris több ezer komment érkezett a képhez. Sokan a saját élményeiket és fotóikat is megosztották a párral, illetve a világgal.

'Adorable, adorable thieves. I didn't suspect a thing when I saw them,' one Reddit user wroteA

another observed there were around six girls in the same outfit and guessed they could be an 'organised gang'

Volt, aki azt írta, látta már ezeket a gyerekeket, más pedig azt hangsúlyozza: nem is gyanította, hogy esetleg kirabolhatják. Megint más szerint ők lehetnek a legnépszerűbb tolvaj gyerekek Ázsiában.

Thousands of people commented on the thread, with some Reddit users sharing their own pictures of the two girls from their own trips

Olyan reddites kommentelő is akadt, aki azt írta, szívesen fotózkodott volna a lányokkal, de végül is nem akart “tipikus turista” lenni, na meg félt a gyerekek közelben álldogáló anyukájától, aki – idézzük – “biztos rám kiabált volna, hogy fizessek, ha csak a kislányok közelébe megyek”. Hát, ez elég valószínű.

One tourist said he must have dodged a bullet as he made a last minute decision not to have a photograph with the pair

Nem akarjuk mentegetni őket,mert a lopás bűncselekmény. De nekünk úgy tűnik, hogy az ő cukiságuknak köszönheti megélhetését az egész családjuk. Hogy mi lesz, ha felnőnek? Azt senki sem tudja, mindenesetre nem irigyeljük a sorsukat.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés