GoPro kamerákkal filmezték le magukat London bűnbandái

Kevés olyan dokumentumfilm készül, amire azonnal felfigyelünk, és szeretnénk megnézni. Nos, a Gangland című kétrészes mini dokumentumfilm-sorozat ilyen. Ebben London bűnbandái szerepelnek – a bandatagok GoPro kamerákkal vettek fel számos jelenetet, és sajnos az igazsághoz hozzátartozik, hogy a forgatás során két fiatalkorú szereplő meg is halt.

Hirdetés

A Channel 5 csatornán tegnap este bemutatott első részben a nézők megismerhették többek közt Jordy-t, aki a Woolwich Boys gang tagja volt. Elmondása szerint olyan életet élt, mint a legmenőbb focisták. Mindene megvolt, a penthouse-tól a szuper járgányokon át a legjobb csajokig, és ezreket keresett egy nap – fontban persze, de az egész véget ért, amikor lecsukták.

Former life: Jordy, once a member of the Woolwich Boys gang, used to live a glamorous life similar to that of a top footballer - but had been arrested by the end of the filming of the show

A producerek olyan helyen hagyták a GoPro kamerákat, ahol nem voltak térfigyelő kamerák, így a bandatagok gond nélkül fel tudták venni a csomagot. 10 GoPrót kaptak, és itt egy kis ízelítő abból, miket vettek filmre.

The gang members involved in Channel 5's Gangland used GoPro cameras to film themselves

Jordy said: 'Everything got achieved. The cars got achieved. The b****es got achieved. I had everything you could want. I'm talking penthouses, Range Rovers, Mercs'

Producers were given footage of some drugs and someone loading a Smith & Wesson revolver

Two youths involved in the Channel 5 documentary have been murdered since it was filmed

The producer said his first attempt at the film was abandoned when a gang member was shot

Producers left instructions and questions for the gang members during the making of the film

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés