Jonah Hill így reagált arra, hogy a műsorvezetőnő őt alázta

Elég sokan hajlamosak azt hinni, hogy az ismert emberek a cimboráik (csak mert ők ismerik ezeket a hírességeket a tévéből és a lapokból), illetve, hogy a vígjátékszínészek és humoristák az életben is viccesek, méghozzá annyira, hogy azonnal szinte bármilyen poént el lehet sütni nekik. Eláruljuk: totál nem így van. Ezt most már a francia Le Grand Journal nevű tévéműsor műsorvezetőnője, Ornella Fleury is tudja, aki Jonah Hillt alázta meg a show-ban. “Az a szexuális fantáziám, hogy egyik éjjel egy hotelszobában találkozom veled. Beszélgetünk, megnevettetsz, nagyon megnevettetsz. Aztán hirtelen behívod a barátaidat, Leonardo DiCapriót és Brad Pittet… és te kimész” – mondta a hölgy, a közönség nevetésétől kísérve.

Hirdetés

A következő videóban láthatod, hogyan reagált erre Jonah Hill – szerintünk elsőre azt hitte, nem jól hallja a fülesében a szinkrontolmácsot. A “vicces ugratás” után mindenesetre a következőt mondta: “örülök, hogy ide jöttem azért, hogy egy időjárás-jelentő lány kigúnyoljon”.

Jonah Hill az eset után minden franciaországi interjúját lemondta. És bár a műsorvezetőnő később elnézést kért tőle, szerintünk egy ideig még biztosan nem tud megbocsátani.

Forrás: Mirror.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés