Különös esetek, amik horrorfilmek szereplőivel és nézőivel történtek

Emlékszem, a nyáron egyszer igaz rémtörténetekről írtam – olyan ijesztő sztorikról, amiket mind a mai nem sikerült megoldani -, amikor becsapódott egy ajtó a lakásban. Mondanom sem kell, akkorát ugrottam ültő helyemből, hogy bármi volt is itt, a lakásunkban, azt biztosan halálra ijesztettem… de az én esetemnél sokkal durvábbakról is beszámoltak olyan emberek, akik horrorfilmekben szerepeltek, vagy “csak” megnéztek egy-egy ilyen alkotást. Következzenek az ő kicsit sem unalmas élményeik!

Hirdetés

Vera Farmiga, a Démonok között 1 és 2 női főszereplője arról számolt be, hogy a forgatás egyik estéjén hazament, és a laptopján három méretes vágást látott (ezek előtte nem voltak ott, és fogalma sincs, ki vagy mi okozhatta). A rendező, James Wan kutyája pedig nagyon morgott valamit (mint a Démonok között 2-ben a kutya), de az emberek semmit sem láttak.

Vera Farmiga, who starred in "The Conjuring" and "The Conjuring 2," said that when she went home from filming one night, she found <a target="_blank" href="http://www.dreadcentral.com/news/78585/8-horror-films-plagued-real-life-death-curses/4/">three slashes</a> across her laptop's screen.  Director James Wan also saw his dog growling one night at what appeared to be nothing at all.

Nancy P. is különös dolgokról számolt be a Week In Weird-nek, szintén a Démonok között 2 kapcsán. A nő azt írta, hogy a férjével otthon nézték meg a filmet, és épp amikor Lorraine kimondta Valak nevét, kicsapódott a hátsó ajtó a házukban, és úgy hallották, mintha valaki bejött volna. A férje odament és megnézte, de nem látott senkit. Aztán még három napig hallottak kopogást a házukban, és azt, mintha valaki járkálna a felső szinten. A nő azt írta, ha nem fejeződnek be ezek a dolgok, akkor kihívja a papot, hogy mondjon áldást a házukra, vagy ilyesmi. Lehet, hogy egy olyan szellem látogatta meg őket, aki nem szereti, ha letöltve néznek horrorfilmeket?

Nancy P. told <a target="_blank" href="http://weekinweird.com/2016/09/04/conjuring-2-causing-ghostly-activity-viewers-homes/">Week In Weird</a> about the chilling nightly visitor she had to entertain after watching "The Conjuring 2."

Még mindig a Démonok között 2: Maria B-t és családját egy ártó szellem gyötörte, szintén ennek a filmnek a megnézése után: a nő elmondása szerint az a “valami” hajnal 3-kor lelökte az esküvői fotójukat, és a keret szanaszét tört. “Senki se nézze meg azt a filmet” – figyelmeztetett Maria B. Mi azért hozzátennénk, hogy kár lenne kihagyni, még akkor is, ha rendesen parás (és utána is megrezzen az ember egy-két dologtól).

<a target="_blank" href="http://weekinweird.com/2016/09/04/conjuring-2-causing-ghostly-activity-viewers-homes/">Maria B.</a> and her family were plagued by a destructive phantom after they watched part of "The Conjuring 2" as well.

Egy brit nő, Gina Frost az elmúlt negyven évben borzalmas hallucinációktól szenvedett, miután tinédzserként látta az 1973-as Az ördögűzőt: patkányokat látott a szobájában (holott nem volt ott semmi), majd a saját haláláról voltak látomásai. A társas kapcsolatokat nagyrészt kerüli, szívesebben van egyedül, és – talán mondanunk sem kell – azóta nem mert újra horrorfilmet nézni.

<a target="_blank" href="http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/grandma-plagued-horrifying-hallucinations-40-4187852#rlabs=6">Gina Frost</a> from the U.K. suffered through 40 years of terrifying hallucinations after watching "The Exorcist" as a teenager.

Ugorjunk egy kicsit a térképen: a helyszín Róma, de a film még mindig Az ördögűző. Néhány ember bement egy helyi moziba, hogy megnézzék a filmet – éppen ekkor villám csapott le egy közeli templomra, és egy kereszt formát rajzolt a földre. Azon az estén többen is rosszul lettek, elájultak vagy hánytak a moziban. A forgatáson is több ijesztő dolog történt: többször is tüzet kellett oltani, illetve számos színész és családtag (beleértve a stáb rokonait is) elhunyt nem sokkal a felvételek befejezése után.

After people went inside a theater in Rome to watch "The Exorcist," <a target="_blank" href="http://www.dreadcentral.com/news/78585/8-horror-films-plagued-real-life-death-curses/">lighting struck</a> a nearby church and left the shape of a cross on the ground below.  This film also caused many people to pass out and vomit while watching it that night.

Jennifer Carpenter, az Ördögűzés Emily Rose üdvéért forgatásán úgy érezte, valamiféle lény hazáig követte őt. Illetve azt is elmesélte, hogy a zene olykor magától bekapcsolt, méghozzá a Pearl Jamtől az Alive – annak is csak az a része, ahol az “I’m still alive”-ot (“még mindig életben vagyok”) éneklik. A színésznő szerint full ijesztő volt az egész.

Jennifer Carpenter, star of "The Exorcism of Emily Rose," believes that she was <a target="_blank" href="http://www.dreadcentral.com/news/78585/8-horror-films-plagued-real-life-death-curses/3/">followed home</a> by some kind of entity during the making of the movie.

Joanne B. és családja a Démonok között 2-t nézték, amikor olyan sikolyokat hallottak, a nő hálószobájának tévéjéből (a filmet a másik szobában nézték), amik egyértelműen nem voltak benne a filmben. Nem mellesleg a nő szobájában lévő tévé ki volt kapcsolva. Azonnal abbahagyták az éjszakai mozizást.

In the middle of watching "The Conjuring 2," <a target="_blank" href="http://weekinweird.com/2016/09/04/conjuring-2-causing-ghostly-activity-viewers-homes/">Joanne P.</a> and her family heard terrifying screams that weren't part of the movie.

JoBeth Williams arra emlékszik, hogy a Poltergeist – Kopogó szellem forgatásán mindig megigazította a képkereteket a falon, de azok éjszakánként valahogy, valamiért megint ferdén álltak. A forgatás befejezése után a mindössze 12 éves Heather O’Rourke és Dominique Dunne is meghalt, utóbbit ex-barátja ölte meg, abban az évben, amikor a Poltergeist a mozikba került. Állítólag igazi csontvázakat használtak a forgatáson, akik átkot hoztak az egész stábra.

Actress JoBeth Williams said that during the filming of "Poltergeist," she found the pictures on her walls <a target="_blank" href="http://www.dreadcentral.com/news/78585/8-horror-films-plagued-real-life-death-curses/3/">hanging crookedly</a> every night, even though she fixed them every time.

William Castle, az 1968-as Rosemary gyermeke című film producere számos levelet kapott az első vetítések után, és a legtöbben azt írták neki, hogy segített a gonosznak elszabadulni. Nos, nem tudjuk, hogy ez igaz-e, de az tény, hogy a rendező Roman Polanski várandós feleségét, Sharon Tate-et a következő évben meggyilkolta a Manson család, John Lennont pedig a filmben szereplő hotel előtt lőtték le. Továbbá a zeneszerző Krzysztof Komeda a bemutató után egy évvel agyi aneurizmában halt meg, pont mint a film egyik karaktere.

William Castle, the producer of "Rosemary's Baby," received many letters from people who had watched the movie. They told him that he had <a target="_blank" href="http://www.dreadcentral.com/news/78585/8-horror-films-plagued-real-life-death-curses/2/">unleashed evil</a> by making it.  Not long after, he suffered a urinary blockage and had to have surgery.  During his operation, he reportedly shouted, "Rosemary, for God's sake, drop the knife!"

Ezek azért érdekes dolgok, nem? Senki kedvét sem akartuk elvenni a horrorfilmektől, de egy dolog biztos: mi egy ideig nem ilyen típusú mozikkal töltjük majd az estéinket…

Forrás: Viralnova.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés