Nicholi Rogatkin pár durva ninja droppal kezdte a Nine Knights edzést

A Suzuki lovagi tornáját, azaz a Nine Knights elnevezésű versenyt gyakran említjük. A rendezvénynek két külön változata is létezik: míg télen a havas pályák királyai küzdenek meg, most, a nyári szezonban a montis nagyágyúk csapnak össze.

Hirdetés

A Suzuki idei montis versenyéről már korábban is írtunk: bemutattuk az indulók listáját, sőt, még a pályavázlatot is elhoztuk. Végre elérkezett az idő, a riderek bevették a track-et és túlvannak az első edzéseken. Ugyan az időjárás nem volt éppen bringabarát, a nagy szél ellenére jól érezték magukat a srácok.

Természetesen Nicholi Rogatkin sem hiányozhatott a bandából, aki rávette magát pár ninja dropra. Sajnos nem sikerültek jól a mutatványok, egy fájdalmas eséssel zárta a próbálkozásokat, ez persze nem azt jelenti, hogy feladja a dolgot: lehet, hogy még a napokban egy tökéletes ninja-szerű mozdulatot is láthatunk tőle!

Nicholi Rogatkin's Ninja Drop at the Suzuki Nine Knights MTB 2016

The world's #1 FMB World Tour Rider Nicholi Rogatkin busting some Ninja moves and making the best of a windy day on the Suzuki Nine Knights course. Would you take the drop?!

Monster Energy Ferienregion Reschenpass Suzuki Automobile Deutschland GoPro uvex cycling Focus Bikes Haideralm Südtirol für Feinschmecker – Prodotti tipici dell'Alto Adige

Posted by Nine Knights on Tuesday, 6 September 2016

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés