Öngyilkos lett a bosszú-szexvideójával elhíresült lány

Tiziana Cantone első látásra egy nagyon helyes, életvidám csaj, csak hát csinált egy jó nagy hülyeséget: bosszúból felvette, ahogy – finoman fogalmazva – szájjal kielégít egy srácot, és a videót elküldte az ex-pasijának. Azt hitte, ez aztán remek bosszú lesz volt pasija ellen, de tévedett: az “aki másnak vermet ás, abba esik bele” elv alapján végül ő szívta meg. Exe ugyanis azzal a lendülettel pakolta fel a szopós videót a netre, Tiziana teljes nevével együtt. Ciki? De mennyire. A 31 éves nápolyi lányt ezután annyi bántás érte a neten, amit valószínűleg már nem tudott feldolgozni, és öngyilkosságot követett el.

Hirdetés

Bár ügyében még folyik a nyomozás, nagyon valószínű, hogy az internetes zaklatások miatt vetett véget az életének.

tiziana-cantone-video-link6-758x392

Különböző Facebook oldalak és a YouTube nézői is kigúnyolták, és számos paródia céltáblája is lett. Emellett áradtak felé a gyűlölködő megjegyzések és zaklató üzenetek, valahányszor a videó újra felbukkant a neten. Hogy miért nem tilttatta le, és miért nem változtatta meg a nevét? Megpróbálta. 2015-ben sikerült elérnie, hogy a videót ne lehessen az addig ismert oldalakon megnézni, de valahogy mégis újra és újra felbukkant a neten. És persze mém is lett belőle.

drink-609x1024

A lány a munkahelyét is otthagyta, és már folyamatban volt a névváltoztatása, amikor valószínűleg végképp elszakadt a cérna, és úgy döntött, inkább kiszáll.

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés