Pitbull támadt egy beagle-re Bostonban, a nyílt utcán

Mi is számtalanszor hangsúlyoztuk már, milyen fontos a nevelés a kutyáknál – a pitbulloknál pedig talán még fontosabb szerepet kap az okítás, törődés. Ha ez elmarad, a kutyákból nagyobb valószínűséggel törhetnek elő olyan nyers ösztönök, amiknek következtében másoknak is árthatnak. Ez történt Brooklyn egyik utcáján is, amikor egy pitbull esett neki egy beagle-nek. A kisebb kutya torkát próbálta átharapni, miközben a beagle gazdája is megsebesült – ő csak védelmezni próbálta kis kedvencét, nehogy a nagyobb kutya megölje.

Hirdetés

A videót Raphael Fortin készítette, aki egy Coldplay koncert miatt érkezett Brooklynba a barátnőjével. Mielőtt elindítod a lejátszást, csak szólunk: a következő képeket durvának és megrázónak gondolhatod, szóval erre készülj fel.

Raphael videója július végén készült, de csak most írt róla a DailyMail. Eddig csaknem 220 ezren látták a felvételt.

Disturbing video footage shows a vicious pit bull attacking a tiny beagle while its owner cried out in help in Boston 

Passers-by tried to wrestle the pit bull away from the beagle, whose owner was left bloodied and bruised by the ordeal 

Többen is a nő segítségére siettek, aki sikoltozva próbálta védelmezni kis beagle-jét a támadó pitbulltól. Utóbbit végül sikerült elvinni a kiskutyától, és lefogni.

The woman filming the shocking scene could be heard screaming: 'What the f***! Oh my God,' before she yelled for people to stop kicking the pit bull

The two dogs were eventually pulled apart. Police officers arrived at the scene after the fight was broken up 

A beagle végül megúszta egy kisebb harapással a nyakán, a gazdi pedig a rendőrökkel hagyta el a helyszínt, de lehet, hogy kórházba vitték.

The pit bull bit into the neck of the smaller canine, which appeared lucky to not sustain life-threatening injuries 

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés