Szexi és fitt csajok, akik milliókat keresnek Instagramon

Mintha sok cég szemében már lejárt lemeznek számítana hollywoodi sztárokat megkeresni egy-egy jól fizető szponzori szerződéssel, vagy csak ráuntak volna a hírességekre… nem tudjuk, de az tény, hogy egyre több érdekes, és persze fitt, szexi csaj emelkedik ki a névtelen instagramozók táborából, akikkel a ruhákat, táplálékkiegészítőket, meg annyi minden mást el lehet adni. Persze ők is jó summára tudják váltani népszerűségüket (és a nagyvállalatok persze velük sem szűkmarkúak), de hogy pontosan mennyit, és kik is közülük a legdögösebbek, azt a LadBible és a DailyMail összeállítása nyomán most mi is megosztjuk veletek.

Hirdetés

Alexa Jean Brown – kismamaként kezdett az Instagramon nyomulni, elmondása szerint csak azt szerette volna dokumentálni, hogyan adja le gyermeke születése után a rajta maradt súlyfelesleget. Nos, ez nem is sikerült olyan rosszul: eddig 1.5 millió fontot kaszált.

Mother-of-one Alexa Jean Brown, 24, has earned £1.5million and offers health tips via her website

Bella Falconi – 1.7 millió angol fontot keresett eddig a személyi edzőként és modellként dolgozó brazil szépség, aki egyébként motivációs beszédeket is szokott tartani. Nos, sokakat szerintünk már a megjelenésével is motivál. 2.2 millió Instagram-követővel büszkélkedhet.

Amanda Lee 1.9 millió fontot kaszált már – nem is kérdés, hogy 5.4 millió követője miért kattant rá Instagram-oldalára…

Laci Kay Somers – 2 millió fontot zsebelt be eddig azáltal, hogy fitt és gyönyörű. Egyébként 24 éves és személyi edző (ha érdekel).

Claudia Alende képeit elnézve neked sem csak a hajszíne fog feltűnni… a fitt és szexi csaj eddig 2.1 millió fonttal lett gazdagabb csak az Instagramnak köszönhetően!

Fekete hajjal pedig tiszta Megan Fox!

Abigail Ratchford 2.3 millió fontot kaszált eddig Instagram profiljának, és persze elsősorban saját megjelenésének köszönhetően. Nem is csoda, ha a Playboynak és a Sports Illustratednek is pózolt már a szégyellősnek igazán nem nevezhető modell.

Ana Cheri jelenleg alighanem a legismertebb Insta-fitnesz modell: 7.6 millió követője van, és eddig 2.4 millió fontot zsebelt be.

Ana Cheri, 29, pictured, is the top fitness model on Instagram with more than 4.6million followers

Chantel Zales – 3.6 millió fontot keresett. Eddig. A Los Angeles-i modell olyan magazinokban szerepelt, mint a Maxim és az FHM, ezen kívül naptárlány is lett, természetesen saját naptárja van.

Chantel Zanes, 25, has 3.1million followers on Instagram and even more cash in the bank with £3.6million

Paige Hathaway elképesztő hasizmokkal büszkélkedhet, de 3.7 milliós követőtábora biztosan nem csak azt nézi az Instagramon… a hölgy eddig 3.8 millió fonttal lett gazdagabb.

Paige Hathway, 26, pictured, promotes fitness products for supplements firm Shredz as well as modelling

Kayla Itsnines az egyik legismertebb és legnépszerűbb a fenti csajok közül – több mint 5.6 millió követője van Instagramon, akiknek hála a szexi lány zsebeiben már 4.9 millió angol fonttal van több. És még nincs 25 éves!

Kayla Itsines, 24, pictured has banked a massive £4.9million through modelling and her own exercise guides

Forrás: TheLadBible.com és DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés