Úgy tűnik, John Carpenter nincs oda Rob Zombie Halloween filmjeiért

John Carpenter 1978-ban rendezte első Halloween filmjét, a Rémület éjszakáját. A horror igazi klasszikus lett, úgyhogy nem meglepő, hogy lett folytatása, majd más is feldolgozta a sztorit. Az ismert rockzenész, Rob Zombie két részt készített és ezek is sikeresek lettek.

Hirdetés

A 78 éves rendezőzseni azonban nem igazán tartozik a remake rajongói közé, legalábbis a hétvégi, New York-i Filmakadémián tartott előadása alapján.
„Hazudott rólam. Azt terjesztette, hogy nagyon távolságtartóan viselkedtem vele, amikor közölte velem, hogy elkészíti a Halloweent. Semmi sem állhatna ennél távolabb az igazságtól! Azt mondtam neki, hogy »csináld csak meg a saját filmedet, ez most már a tiéd. Velem ne is törődj!« Teljes mértékben támogattam. Nem is értem, miért hazudott rólam ilyeneket az a s…ggfej. Semmi oka nem volt rá. Miért csinálhatta? Szóval itt az őszinte véleményem a filmről… Szóval… szerintem hiányzik belőle az eredeti misztikussága, mivel túl sokat megmutat Myers múltjából. Engem ez sosem érdekelt. Ő állítólag a természet ereje. Állítólag szinte természetfeletti. És ő túl nagy volt. Ez nem volt normális.”

Úgy tűnik tehát, hogy a két rendező a színfalak mögött nincs jóban, ami azért annyira nem furcsa Hollywoodban. Azt pedig, hogy kivel értünk egyet, úgyis mi, nézők döntjük el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés