Undorító dolgot tett ez a kanadai sorozatgyilkos házaspár!

Hogy mégis mi vonzza a jó kislányokat a rosszfiúkhoz? Nos, erről talán Karla Homolkát is meg lehetne kérdezni, aki minden tekintetben mintagyerek és -tinilány volt a nyolcvanas évek vége felé, amikor először találkozott Paul Bernardóval. A férfi akkor 23 éves volt, és nagyon megtetszett neki a 17 éves Karla. Bár totálisan egymás ellentétei voltak, elkezdtek randizni, és elég gyorsan komolyra fordultak köztük a dolgok – meglepő módon Karlát nem hogy nem zavarták a srác beteges fantáziái és szadista hajlamai, hanem még bátorította is őt abban, hogy ezeket élje ki.

Hirdetés

Paul őt is számtalanszor bántalmazta szóban és tettlegesen, de úgy tűnt, ez egyiküket sem zavarja túlságosan. A srác a rendőrség szerint legalább 19 molesztálási ügyben lehet vétkes Torontó körzetében.

Karla Homolka and Paul Bernardo met in 1987 when Paul was 23 and Karla was just 17. Despite the age difference, the two immediately found comfort in each other's psychopathic tendencies.

Miután egyre több időt töltött Karláéknál, megtetszett neki a család kisebbik lánya, Tammy. Erről Karla is tudott, sőt, volt olyan, hogy miután a kishúga elaludt, ő nyitotta ki a szobájában az ablakot, hogy Paul bemásszon, és az alvó kislány mellett maszturbálhasson.

The two hit it off and quickly became seriously involved, despite Bernardo's regular verbal and physical abuse of Homolka.

1990 karácsonya előtt Karla úgy döntött, Tammy szüzességét adja a barátjának ajándékba. Lopott némi altatót abból az állatorvosi rendelőből, ahol dolgozott, és elkábította a kislányt, majd Paullal levitték a pincébe, ahol a srác elkezdte az aktust. Azt csak későn vették észre, hogy Tammy közben belefulladt a saját hányásába. Kihívták az orvost, de már nem tudtak segíteni a kislányon. Meglepő módon nem vonták felelősségre a fiatal párt, hogy vajon mi történt.

While the pair went on to commit at least three murders, the most disturbing killing was that of the woman's younger sister, Tammy.

Ő volt Tammy:

One day before Christmas in 1990, Homolka decided she was going to give her boyfriend Tammy's virginity as a Christmas present.

Karla és Paul nem sokkal később összeházasodtak, és ezt követően még legalább három másik lánnyal tették meg ugyanazt, amit Tammy-val.

Not long after, the couple married. They would go on to repeat the same scenario as they practiced on Tammy with at least three other girls.

A rendőrség végül 1993-ban kapta el őket, egy korábbi gyilkosságnál talált DNS-minta alapján. Paul Bernardót azonnal letartóztatták, a sittre pedig hamarosan asszonykája is követte – ő a vallomásáért cserébe enyhébb büntetést kapott, 2005-ben szabadult a börtönből, míg a férfi életfogytiglant kapott.

Finally, in 1993, the law caught up to them. A DNA sample from an earlier rape had landed Bernardo under 24-hour surveillance. It was only a matter of time until he was arrested.

During the trial, he was convicted of murder and sentenced to life in prison. In exchange for her testimony, Homolka pled guilty to manslaughter charges. She was released from prison in 2005.

Forrás: Viralnova.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés