Zombis túlélőhorror első kézből: élőszereplős FPS parkour akciók

A zombi téma az utóbbi időben hatalmas sikernek örvend: legyen szó rajzfilmről, filmekről, sorozatokról vagy számítógépes/konzolos játékokról, az élőholtak seregei ellen küzdő túlélők mindig is remek témát jelentettek.

Hirdetés

Az Ampisound csapata egy igen komoly zombis projekt kapcsán keresztezték a túlélőhorrort és a parkouros-freerunos akciókat, melynek eredménye egy nem akármilyen videó lett. FPS szemszögből követhetjük végig a hősöket, akik először még párban, fegyverrel küzdenek az életükért, valamint a jól ismert módon a halottak rengetegében töltényre vadásznak.

Éles fordulat következik, ugyanis a pár egyik tagja elesik: innen be is indul a hamisítatlan GoPro-s parkour akció, mely során hősünket a tetőkön keresztül üldözik az élőholtak. A videó utolsó másodperceiben esik csak le, hogy az egész a Last Empire War Z nevű játék promója volt, mely kapcsán a készítők nagyon jó munkát végeztek, ugyanis pörgős felvételeket mutattak ahelyett, hogy a gammát akarták volna tukmálni. Kár, hogy a játék maga nem ilyen stílusú, egy hasonló, parkouros-zombis FPS-t simán el tudnánk képzelni!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés