22 kilót fogyott ez a srác, de nézz csak rá – nem ez a lényeg!

Sok-sok ember története kezdődik úgy világszerte, mint Rich J. Guy sztorija: túlsúlyos kisgyerek volt, aki húszas évei elejéig gyakorlatilag hamburgeren és pizzán élt, és édességekbe fojtotta bánatát, ha bántották őt a kinézete miatt. Persze biztosan szeretett volna változtatni a dolgokon (mert hát elégedetlen volt a külsejével), de nem tudta, hogyan, s miként kezdjen hozzá. Kellett egy döntő lökés. Ez pedig akkor következett be nála, amikor megnyitott néhány fotót saját magáról a neten. “Épp egy családi adag kolbászos tekercset majszoltam, amihez energiaitalt szürcsöltem, és cigarettára gyújtottam. Ekkor láttam meg magam, és ledöbbentem, hogy mit művelek a testemmel” – mondta, majd hozzátette: azzal a lendülettel dobta ki az ételt a kukába, ment le a közeli edzőterembe, és iratkozott be oda, azzal a megingathatatlan elhatározással, hogy változtat az életén.

Hirdetés

Rich 104 kiló volt, most 22 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg. Megmutatjuk, hogy nézett ki – összességében nem extrém módon túlsúlyos, de látszik, hogy nem a konditerem megszállottja.

rich01

Úgy döntött, a változást “kimaxolja”…

rich02

És meg sem állt addig, míg felnyírt hajú, tetovált, piercinges modell nem lett belőle, aki hollywoodi filmekben is szerepel.

rich03

rich04

Megdöbbentő, ugye? Sokan meg sem ismerik, és ennek nem a fogyás az oka, hanem az, hogy egész külsejét teljesen megváltoztatta.

rich05

Rich nagyon büszke arra, amit kondizással és egészségesebb étrenddel elért (ebben valószínűleg segítséget kért és kapott is), és ma már életformaként tekint a rendszeres edzésre.

rich06

Forrás: Mirror.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés