Az életével játszik a brazil testépítő, aki olajjal injekciózza magát

Vannak emberek, akiket csak a kinézetük, illetve az azzal elérhetőnek vélt karrier lehetősége érdekel, hogy nem is foglalkoznak a veszélyekkel. Pedig ez nagy hiba. Valahol mélyen ezt talán Valdir Segato is tudja – a 48 éves brazil testépítő ennek ellenére úgy öt éve rendszeresen injekciózza olajjal a bicepszét, ami ennek következtében 60 centisre duzzadt. Az építőmunkásként dolgozó férfi azt mondja, ez az erejét nem befolyásolja, mert az olajtól csak megduzzadnak az izmok.

Hirdetés

Inspirációi közt Arnold Schwarzeneggert és a Hihetetlen Hulkot is emlegeti. Arcra viszont szerintünk inkább Robert Downey Jr-ra, vagyis a Vasemberre hasonlít. Egy kicsit.

bodybuilder_oil2

Öt évvel ezelőtt egy edzőtermi cimborája kínálta őt meg először synthollal, és ő azonnal rákapott. Sőt, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, túlzásba is vitte: mindenhova injekciózta, ahová csak tudta. Súlya 55-ről 80 kilóra ugrott, és azt mondja, azóta az élete egy megvalósult álom.

bodybuilder_oil

Hát, szerintünk veszélyes és baromság, amit csinál. Kórházban is volt, amikor túl sokat adott be magának a szerből… de ez sem rettentette el attól, hogy folytassa a használatát. Segato azt mondja, neki tetszik a külseje, híres akar lenni és a kinézetével akar karriert építeni. Az orvosok és barátai sem tudják lebeszélni, szóval lassan ráhagyják… Mi meg mindenkit óva intünk attól, hogy ezt utána csinálja!

bodybuilder_oil3

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés