A csajok közt terjedő új “kihívásnak” a világon semmi értelme, vagy mégis?

Ha még emlékszel a jeges vizes kihívásra (Ice Bucket Challenge), akkor talán neked is rémlik, hogy bizony volt olyan kezdeményezés, aminek alapvető célja még a jótékonykodás volt, azóta viszont elszabadult a pokol, és gyakorlatilag értelmetlen, öncélú, magamutogató baromságok terjednek a neten. Legutóbb a Tawawa challenge-re kaptuk fel a fejünket, amiről a Sickchirpse azt írja, a világon semmi értelme sincs. A csajok közt terjedő kihívás lényege ugyanis csak annyi, hogy mellek kellenek hozzá, meg egy okostelefon, amit kis ügyességgel meg kell próbálni a dekoltázson tartani. Aki jól egyensúlyoz, annak ez jó pár másodpercig sikerülhet. Ennyi. Tényleg. Nem viccelünk.

Hirdetés

A dolog – nem meglepő módon – Japánból indult: elkezdtek a neten keringeni olyan illusztrációk, amiken egy rajzfilmszereplő tartja meg így a telefonját. Természetesen ez elég volt néhány hús-vér csajnak, hogy ők is kipróbálják, a nem túl éles eszű tömeg meg követte őket. A kihívás azért kapta a Tawawa Challenge nevet, mert japánul a Tarawa ciciket jelent.

tawawa-challenge

Ugye, hogy az egésznek semmi értelme? Egyesek szerint csak annyi, hogy a férfiaknak kedvez, akik bármilyen formában szívesen nézegetik a női melleket – akár még egy ilyen baromságnak köszönhetően is.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés