Dan Bilzerian után ő az Instagram királya, de hamarosan megnősül

Azt mondják, a házasság még a legnagyobb playboyokat is megváltoztathatja, de mi inkább abban hiszünk, hogy kutyából nem lesz szalonna… és ha Tony Toutounira nézünk, akkor ebben még inkább biztosak vagyunk. A 43 éves üzletember ugyanis úgy látjuk, sokkal jobban élvezi playboy életmódját, a csajokkal és bulizással töltött mindennapjait, mint hogy azt könnyedén feladná 26 éves menyasszonya, az egyébként gyönyörű Juliann Nicole kedvéért.

Hirdetés

A hölgy egyébként nemrég egy interjúban visszaemlékezett első veszekedésükre: azt mondja, akkor azért tört ki a balhé, mert három lányt talált Tony lakásán (akkor még csak randizgattak). De ez már rég volt, és Juliann azt mondja, megtanult bízni szerelmében. Amikor megkérte a kezét, igent mondott, és alig várja az esküvőt.

juliann-nicole3

juliann-nicole2

juliann-nicole

Egy kis érdekesség, amit most fedeztünk fel az Instagram új királyaként is emlegetett Tony képeit nézegetve: nézzétek meg, milyen kényszeredett pózban és milyen arccal ül menyasszonya mellett a képeken, és hogy viselkedik azokon a fotókon, ahol önmagát adja (és csajok veszik körül).

Persze, azért playboy-os képei közt is akadnak olyanok, amelyeken nem mosolyog (itt például senki sem nézi az arcát).

Ha ez utóbbit tényleg ennyire élvezi, akkor nagy hiba, ha megnősül (elszór egy csomó pénzt egy olyan esküvőre, ami után a házasság kizárt, hogy tartós lesz. Szerintünk).

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés