Egy 13 éves lány egy bohócot akart felbérelni, hogy ölje meg a tanárát

Sokan morgolódtunk már egy-egy tanárra azért, mert nem értettünk egyet módszereivel vagy épp a tőle kapott osztályzattal. De hogy lépéseket tegyünk azért, hogy eltegyük (vagy valaki eltegye) őt láb alól… nos, eddig szerintünk egyikünk sem jutott el, bármennyire ki nem állhattuk a szóban forgó oktató(i)nkat. Egy 13 éves amerikai lány viszont valamiért annyira besokallt, hogy a közösségi médiát használva megpróbált felbérelni valakit, hogy ölje meg az egyik tanárát. Az illetőről annyit tudunk, hogy valószínűleg ijesztő alak, ugyanis bohóc kép és név szerepelt a profilján. A lány meg egyértelműen nem lehet az osztály legokosabbja, ugyanis a jelek szerint elég nyilvánosan próbálta intézni a dolgot. A rendőrség megneszelte, ellenőrizték az infót, majd letartóztatták a 13 éves lányt, aki most is börtönben van.

Hirdetés

A vád gyilkossággal való fenyegetés (elektronikus üzenetben), és ha elítélik, a lány szigorú büntetésre számíthat, és persze a suliba sem mehet vissza.

A tanárt értesítették arról, mire készült a diáklány, és egy ideig a suli körül is több rendőr ügyel majd a biztonságra (azt mondják, csak száz százalékosan ki akarják zárni minden támadás lehetőségét).

Amerikában egyébként nem ez az egyetlen olyan hír, ami bohócokkal, illetve általuk elkövetett lehetséges támadásokkal kapcsolatos: az emberek több államban is ilyen szerkóban rémisztgetik egymást. Úgy látszik, nincs jobb dolguk…

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés