Egyelőre rejtély, hogyan halt meg a színész, aki lelőtte Brandon Lee-t

Egyelőre sok a kérdés Michael Massee halálával kapcsolatban, de annyi biztos, hogy a színész a közelmúltban elhunyt. Ezt először színésztársa és barátja, Anthony Delon közölte a világgal Instagramon (vele az Interventions című francia sorozat forgatásán dolgozott együtt Massee 2014-ben), majd a Hollywood Reporter is megerősítette. Massee olyan filmekben tűnt fel, mint a Hetedik, az Útvesztőben, a Játsz/ma és A csodálatos Pókember, illetve számos tévésorozatban is szerepelt – az X-aktáktól az Aliason, a Doktor House-on és az Odaáton át a The Blacklistig vagy éppen a 24-ig.

Hirdetés

Bár egész életében küzdött ez ellen, Michael Massee-ra sokan mégis úgy emlékeznek, mint arra a színészre, aki 1993-ban, A holló forgatásán véletlenül halálosan megsebesítette Brandon Lee-t. Bruce Lee fia mindössze 28 éves volt, és a lövés után a kórházban belehalt sérüléseibe.

brandon-lee

Massee sosem nézte meg a kész filmet, és egy teljes évig nem is volt képes dolgozni. Jóval később, 2005-ben azt nyilatkozta, hogy olyan dolgot tett, amit az ember egy életen át nem képes utána feldolgozni. Még akkor is így érzett, ha közben már mindenki biztosan tudta: a fegyvert nem megfelelően készítették elő, tehát nem Massee hibája volt a szerencsétlenség.

Az elhunyt színészt felesége, Ellen Massee és két gyerekük gyászolja. Michael Massee 61 éves volt.

michael-massee-meghalt

Forrás: Mirror.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés