Ezek lehetnek a Sötét Internet legsötétebb, legbetegebb oldalai

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Korábban olvastuk valahol, hogy a deep web, vagyis a Sötét Internet megmutatja a virtuális pokol legmélyét – és tényleg! Itt aztán olyan tartalmakat lehet találni, amiket hétköznapi emberek normál böngészőprogramokkal nem keresnének… jöjjön most néhány igazán beteg dolog onnan, ahová a pedofilok, drog- és fegyverkereskedők, forradalmárok, bérgyilkosok és szexrabszolgasággal foglalkozók járnak. Figyelem: senkit sem bátorítunk, hogy ott keresgéljen, és arra sem, hogy most továbbolvasson – a nyugalom megzavarására alkalmas tartalom következik.

Hirdetés

Sad Satan – a játék, ami a deep web látogatóit éppen annyira lázban tartja, mint azokat, akik csak olvastak róla valamit a normál böngészőjükkel megnyitott ablakokban. Hogy miért? Mert állítólag az egyik legijesztőbb, legnyugtalanítóbb dolog, amit valaha is láttak, hallottak, akik kipróbálták. Az alapkoncepció szerint egy alagúton kell átsétálni, ahol fények, árnyékok és ijesztő hangok veszik körül a játékost. Ja, és képek is felvillannak, szexuálisan bántalmazott gyerekekről is. A pedofil fotók és a gyerekek sikolyai állítólag olyan ijesztőek, hogy több játékos is úgy véli: ezek nem lehetnek kamu dolgok. Egy YouTube-felhasználó is erről a játékról beszél a következő videóban. Fontos, hogy csak szó van róla – sem a YouTube-os vlogger, sem mi nem áruljuk el, honnan fogod tudni letölteni (mi azért nem, mert fogalmunk sincs).

Dead Girls – a sorozatgyilkosok és nekrofilok álma lehet ez az oldal, ahol állítólag halott lányok képeit lehet nézegetni. Azt nem tudjuk, hogy van-e komment, illetve infó arról, hogy ezek a szegény lányok hogyan haltak meg.

creepy_bizarre1

Meet my Sisters – adott egy vérfertőző apa, aki két lányával, Jenniferrel és Mariával fajtalankodott otthon, majd miután egyszer egy vendégük megjegyezte, milyen jó feneke van Jennifernek, az apa úgy döntött, a vendég megérintheti, természetesen némi pénzért cserébe. Innen egy apró lépés volt a prostitúciós gépezet beindulása, majd amikor a család “nagyfia” észrevette, mi folyik otthon, készítettek egy weboldalt – ahelyett, hogy a rendőrségre ment volna a jó fej gyerek -, amiből valószínűleg szintén lehet bevételük.  Ez nemcsak beteg dolog, de szerintünk bőven illegális is!

creepy_bizarr2

Stillborn Baby Collection – vagyis halva született csecsemők gyűjteménye. Bizarr? De még mennyire. Ezen az oldalon anyák osztják meg halva született kisbabáik fotóit, szerintünk azért, mert nem tudnak megbirkózni a fájdalommal. De akkor is, ki nézegeti a többi képet?!

creepy_bizarre3

The Human Experiment – erről talán már hallottál, mert mi igen, de a dolog totál elképesztő lehet. Nem biztatnánk senkit, hogy keresse fel az oldalt… minket már az a rövid összefoglaló kikészített, amit a Sickchirpse-en olvastunk. Az oldal készítői állítólag hajléktalanokon kísérleteznek: hipót injekcióznak be terhes nőkbe, másokat pedig többek közt sterilizálásnak, éhezésnek, radioaktív sugárzásnak tesznek ki. Az eredményeket pedig természetesen megosztják az oldalon. “Nem minden ember egyenlő, egyesek magasabb rendűnek születnek” – írják bemutatkozó szövegükben. Ugye, most nektek is felállt a szőr a karotokon?

creepy_bizarr4

Forrás: Sickchirpse.com