Fejezetek az emberiség sötét múltjából: megdöbbentő emberkísérletek

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Az emberkísérleteket manapság nagyon szigorú törvények tiltják, de ez sajnos nem jelenti azt, hogy a világ bizonyos tájain ne lettek volna, és ne lennének még mindig borzalmas példák arra, mit tudunk művelni egymással mi, emberek (persze mindig a tudomány nevében). Íme, néhány szörnyű példa. Figyelem, most is előre szólunk: felkavaró tartalom következik.

Hirdetés

A 731-es egység – ez egy titkos biológiai és kémiai hadviselést kutató és fejlesztő csapat volt a Császári Japán Hadsereg kötelékében, amely a második Sino-Japán háborúban (1937-1945) és a második világháborúban tevékenykedett. Talán a világ legdurvább emberellenes kísérleteit végezték el foglyaikon az élveboncolástól kezdve (beleértve az általuk megerőszakolt állapotos nők élveboncolását) a végtagcsonkításokkal tarkított kísérleteken át a testrészek lefagyasztásáig és elüszkösítéséig. A mérgekkel és vegyi fegyverekkel folytatott kísérletek mellett a foglyokon minden fegyver hatását kipróbálták a gránátoktól egészen a lángszóró okozta sérülések megfigyeléséig.

experiment1

Észak-koreai emberkísérletek – a sikeresen disszidálók a mai napig arról számolnak be, hogy Észak-Koreában tovább folynak olyan emberkísérletek, mint amilyeneket a második világháborúban Németországban és Japánban végeztek. A bubifrizurás Kim Dzsong-Un és bandája természetesen állandóan cáfolja ezeket a vádakat és többször kijelentette, hogy a politikai foglyok és a rabok emberi jogai nem sérülnek a koncentrációs táborokban. Hát persze. Voltak, akik gázkamrákról meséltek, de olyan is, aki más kegyetlenségeket tapasztalt. Egy megmenekült nő például elmesélte, hogy egyszer a saját szemével látta, hogy egy terembe tereltek 50 egészséges nőt, akikkel mérgezett salátát etettek. A többieknek annyit mondtak, hogy aki nem eszi meg önként a mérgezett ételt, annak az engedetlensége miatt behozzák a hozzátartozóit is. Mindenki megette a mérget, 20 perc múlva pedig kínkeserves halált haltak.

Camp 22 North Korea

Undor-projekt – A hetvenes-nyolcvanas években a dél-afrikai apartheid fegyveres erőiben a leszbikus nőket és a homoszexuális férfiakat egy Undor-projekt névre keresztelt akció részeként erőszakosan próbáltak kigyógyítani szexuális vonzódásukból, s legvégső esetben – több mint 900 esetben bizonyítottan – erőszakosan változtatták meg az emberek nemét. Emellett elektrosokkal, tudatmódosító szerekkel, kémiai kasztrálással próbáltak “lebeszélni” arról a melegeket, hogy saját nemükhöz vonzódjanak. A javarészt 16 és 24 év közötti alanyokat a kórházban több esetben szexuálisan is megerőszakolták és zaklatták. De komolyan: elhitte ott és akkor bárki is, hogy bántalmazás és kínzások hatására majd megváltozik a nemi irányultságuk? Szerintünk a kegyetlenkedések elejétől fogva öncélúak voltak, olyan emberek ötletei nyomán, akik ki nem állhatták a homoszexuálisokat.

undor projekt

A guatemalai STD-kutatás – a negyvenes években kitörő szifilisz a világ minden részén egyre nagyobb problémának bizonyult. Az USA kormánya ekkor – a tudomány fontossága és egy-egy emberi élet jelentéktelensége (!) miatt – úgy döntött, engedélyezik, hogy embereken kísérletezzenek a kór gyógyításának felgyorsítása végett. 1947-ben jött a penicillin, és az ötlet, hogy ha már itt ez a lehetséges gyógyszer, nézzük meg, vajon hogyan hat a szifiliszesekre. Ezért hát beteg prostituáltakat engedtek össze guatemalai rabokkal, katonákkal és mentális betegségben szenvedőkkel. Az eredmény? Több száz fertőzött, akiket két csoportba osztottak: egyik felük kapott gyógyszert, a másik nem. Kegyetlen? De mennyire. A legszomorúbb, hogy az 1500 kísérleti alany harmada semmit sem kapott. Ők iszonyú kínokat éltek át, nyolcvanan meg is haltak közülük. Hillary Clinton nemrég bocsánatot kért az Egyesült Államok nevében ezért a borzalomért, de az igaz, hogy ezeket a szerencsétlen áldozatokat már nem hozza vissza.

Forrás: Sickchirpse.com