Így nézett ki a férfi karja és feje a medvetámadás után

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Nem sokan mondhatják magukat elég szerencsésnek ahhoz, hogy viszonylag könnyű sérülésekkel megúsztak egy medvetámadást. Egy 50 éves amerikai pasas, bizonyos Todd Orr viszont szinte a csodával határos módon nemcsak hogy túlélte szombaton az egyik montanai grizzli medvemamával való “affért”, hanem egy-két harapás és karmolás helyét leszámítva valószínűleg nyoma sem marad a támadásnak. A férfi hétvégén a montanai Ennis közelében túrázott, amikor a medvemama és kis bocsai útját keresztezte. Persze, mondanunk sem kell, hogy mind a paprikaspray, mind a pisztoly elsütése lehetetlennek bizonyult, amikor emberünkre már ráugrott a mackó – szerencsére Todd arccal előre érkezett a sárba, így a medve “csak” a két karján és a feje jobb oldalán sebesítette meg.

Hirdetés

A férfi mozdulni sem mert, míg az állat marcangolta őt. Azt mondja, a hatalmas fenevad minden egyes “lecsapása” olyan érzés volt, mint egy kalapács, csak éppen fogakkal. Kétszer támadt neki a medve, mire úgy döntött, inkább odébb áll – valószínűleg azért, mert a férfit halottnak hitte. Nos, így nézett ki a támadás után – figyelem, felkavaró videó és képek következnek!

Az 50 éves férfi a támadás, illetve a medve távozása után gyorsan összeszedte magát, felmérte a sérüléseit, és úgy gondolta, végtagjai és belső szervei rendben vannak. A harapásokból adódó vérveszteséget sem vélte nagyon súlyosnak: úgy érezte, 45 percet biztosan tud gyalogolni.

Knifemaker Todd Orr, 50, survived a horrific bear attack on Saturday while hiking near Ennis, Montana. He escaped with numerous wounds on his arms, shoulders and face (pictured)

Visszament a kocsijához, ahol letakarta az ülést (még erre is gondolt!), beült, és a kórház felé hajtott. Út közben találkozott egy farmerral, akit megkért, hogy hívja fel a kórházat, majd egy rendőrtől is segítséget kért (ő csatolta ki az akkor már teljesen legyengült férfi biztonsági övét). A kórházban nyolc órát töltött: röntgenre ment, illetve összevarrták a sebeit. A fején lévő hegnek biztosan marad nyoma!

After surviving the double attack, Orr spent eight hours in the hospital getting x-rays and stitches. He had a five-inch gap on his head (pictured)

todd-orr2

Forrás: DailyMail.co.uk