Megrázó képsorok: a baleset súlyos sérültjének lábai kiverték a szélvédőt

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

A netes böngészések során számos balesetről készült videóba futunk bele, de ilyen megrázó felvételt ritkán látunk. Nem véres, és még csak nem is mutatják a sérültet, csak a lábait, amik úgy “esnek át” a szélvédőn a becsapódás erejétől, mintha csak egy rongybaba testrészei lennének. A döbbenetes képsorok még január 19-én készültek, amikor egy 55 éves litván kamionsofőr, bizonyos Vygantas Stanulis hátulról beleütközött egy Fordba az Egyesült Királyságban, Canterbury közelében.

Hirdetés

Az ügy azóta húzódik, de a sofőr most végre bűnösnek vallotta magát, és bevallotta, hogy “egy kis ideig nem koncentrált kellőképpen”. Szemtanúk elmondták, és a videón is látszik, hogy a kamion nem lassított, amikor vezetőjének már látnia kellett a Fordot, és az előtte álló faszállító járgányt.

A sofőr egy év börtönt kapott, a húszas éveiben járó, meg nem nevezett sérült viszont sokkal rosszabbul járt: súlyos sérülései miatt azóta is műtötték, és még további operációk várnak rá. A januári balesetben koponyatörést szenvedett, két csigolyája is eltört, emellett boka-, térd-, csípő- és arcsérülésből szeretne felgyógyulni. Annak ellenére szenvedett ilyen súlyos sérüléseket, hogy be volt kötve a biztonsági öve.

Forrás: DailyMail.co.uk