Pornósok gyerekei meséltek arról, hogyan nőttek fel

Pornósokról nem egy, és nem két cikket lehet olvasni manapság, de mi van a családjukkal, gyerekeikkel? Ők hogyan élik meg, ha Anya, Apa, vagy esetleg mindketten pornóznak, esetleg pénzért vállalnak szexet? Erről meséltek néhányan a Redditen – íme, a válaszok közül a legérdekesebbek, a LadBible válogatása alapján.

Hirdetés

jamman751 arról mesélt, hogy elég csóró környéken nőtt fel, ahol az egyik haverjának az anyukája webkamerás “modellként” dolgozott, hogy el tudja tartani a családját. A havert persze sokan cukkolták, sőt, a környékbeli srácok össze is dobták a pénzt, hogy kérjenek pár dolgot az anyjától webkamerán keresztül. A srácot ez látszólag nem zavarta, sőt, örült az extra pénznek.

porn

woodshayes szintén egy barátja esetéről számolt be. “Az anyja és az apja egy amatőr Hustler videó kedvéért vállaltak pornót. Apuci rápisilt Anyucira. Mi valahogy ráakadtunk a videóra, és ezzel cikiztük a gyereket… és tegyük hozzá gyorsan, hogy a szülei nem voltak valami vonzó emberek.”

GoodElevation a következőt írta: “A barátom anyukája pornósztár volt a kilencvenes évek végén. Ha ezt bárki szóvá tette a srácnak, az a szart is kiverte az illetőből”. 

Hopped elmesélte: rettentő dühös lett, amikor megtudta, mivel foglalkozott az anyukája. “Majd’megőrültem a dühtől. Mérgemben csak ütöttem a falat, míg el nem törtem mindkét karomat” – írta. 

SianM10 Pamela Anderson fiaival járt iskolába, és azt írta, nagyon normális gyerekek – sajnos azt nem tudta megmondani, hogy Pamela idősebb fia, Brandon hogy reagált, amikor a szobatársaival szexről beszélgettek, és feljöttek témának az anyja pornófilmjei is. 

pamela_anderson

organic_crystal_meth sztorija az egyik legkeményebb: “nem az a legdurvább, hogy anyám pornósztár, hanem az, hogy egy gangbang után lett terhes velem, és sosem fog kiderülni, hogy igazából ki is az apám”. 

TerroristOgre: “Anyám nappal szexterapeuta volt, munka után pedig dominaként elégítette ki ügyfeleit és saját magát. A házimunkát én végeztem, kivéve a mosást. És nem mehettem le a pincébe – de persze, hogy leszöktem! Tulajdonképpen egy börtönben találtam magam, ahogy rudak, szíjak, több polcnyi játékszer és egyéb eszköz volt felhalmozva. Füstölő szagát éreztem, meg olyan dologét, amit akkoriban még nem ismertem. Volt egy titkos jelünk arra az esetre, ha akkor jött hozzá valaki, amikor már nekem is haza kellett érni a suliból. Először mindig a postaládát kellett megnéznem, és ha volt benne egy boríték a nevemmel, azt fel kellett bontanom, és az abban talált pénzből be tudtam ülni a közeli könyvesbolt kávézójába. Ott ücsörögtem pár órán át, ettem egy szendvicset és megírtam a leckém. De persze volt, hogy az anyám elfelejtett borítékot hagyni nekem a postaládában, és rányitottam. Többször láttam meztelenül, illetve különböző dolgokhoz kötözve. Anyámat ez nem igazán zavarta – a szexről és a meztelenségről mindig könnyen beszélt. Az élet más dolgairól nehezebben kommunikáltunk.”

LiedAboutMyExpertise apja pornófilmeket rendezett, de azt mondja, nem a dugásról tanult meg többet, mint kortársai (a pornót egyébként ugyanúgy fedezte fel magának, mint bármelyik másik haverja). Viszont sok mindent megtudott a világítás, smink, operatőrmunka és hangrögzítés-hangkeverés működéséről. Azt nem tudjuk, ő is ezzel foglalkozik-e, de úgy vettük ki a szavaiból, hogy egyáltalán nem undorodik ettől a világtól.

szexik

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés