Te tudod, hogy néztek ki a Manson család legismertebb bandatagjai?

Charles Manson híres bandája, a Manson család a hatvanas évek végén alakult, és sokak szerint ez volt az első mai értelemben vett szekta. Vezetőjükről többet, követőiről kevesebbet tudunk – azt például mi csak egy ideje vettük észre, hogy teljesen átlagosan néznek ki: a legtöbbjük bármelyik amerikai szomszédja is lehetett volna a hatvanas években, annyira normálisnak tűntek. Ez utóbbi viszont a kulcsszó, mert hogy annyi kegyetlenségben vettek részt – egyesek 1969-ben Roman Polanski nyolc és fél hónapos terhes feleségének, Sharon Tate színésznőnek a meggyilkolásában is -, hogy nem lehettek teljesen épelméjűek. Lássuk, hogy néztek ki a Manson család ismert tagjai közül néhányan, a Viralnova.com összeállítása nyomán.

Hirdetés

Mary Brunner volt az első, aki csatlakozott Charles Mansonhoz, még gyereket is szült neki. Később ő lett Manson ellen a vád fő tanúja, és 20 év börtönt kapott, mert segítette a gyilkosságokat (mielőtt eltűnt volna a színről).

Mary Brunner was the first to join Manson and she even had his child. She was a key prosecution witness and served 20 years in prison for her role in facilitating the murders before disappearing from public view.

Bobby Beausoleil életfogytig tartó börtönbüntetését tölti Gary Hinman meggyilkolásáért. Mivel jóképű és tehetséges volt, zenész vagy énekes is lehetett volna belőle, és valószínűleg nem maradt volna fényes sikerek nélkül a pályán, de ő a Manson családot választotta. Több nőt ő vett rá arra, sármja és kisugárzása segítségével, hogy csatlakozzanak a szektához.

Bobby Beausoleil is in prison for life for killing Gary Hinman. Using his attractive charm, he recruited young women to join the Manson Family. Beausoleil had a career in music or acting ahead of him before he became associated with the murderous clan.

Susan Atkins a Manson családhoz köthető kilenc gyilkosságból nyolcban részt vett, beleértve Sharon Tate meggyilkolását is. 2009-ben halt meg a börtönben, miután 40 évet töltött rács mögött.

Susan Atkins participated in eight of the nine murders, including the killing of actress Sharon Tate, who was nine months pregnant at the time. She died in prison in 2009 after serving 40 years.

Patricia Krenwinkel ölte meg a LaBianca házaspárt a Sharon Tate és három barátjának meggyilkolása utáni estén. Leszúrta őket, és még a haláluk után is több késszúrással sújtott le rájuk. Ő is börtönben van, szerintünk ki sem engedik többé.

Patricia Krenwinkel killed the LaBianca couple the night after the Tate murders. She stabbed them even after their deaths and wrote "DEATH TO PIGS" and "HELTER SKELTER" on the walls and refrigerator in their blood. She remains in prison.

Leslie Van Houten, a Manson család legfiatalabb tagja volt, ő is részt vett a LaBianca házaspár meggyilkolásában. Bonyolult büntetőpere során és azt követően 12 alkalommal kérték szabadlábra helyezését, ezt mind a tizenkétszer megtagadták tőle.

Leslie Van Houten, pictured here at a parole hearing in 2002, was the youngest participant in the Manson Family crime spree. She was also involved in the murder of the LaBiancas. Her trial was riddled with errors and had to be retried twice. She has been denied parole 12 times.

Még egy kis néznivaló a témában:

Ha pedig unalmas Halloweentől tartanál, olvasgasd este ezt az oldalt – garantáltan szaladgál majd a hideg a hátadon!

Forrás: Viralnova.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés