140 gyerekkel végzett, mégis enyhe büntetést kapott ez a sorozatgyilkos

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Ebben a cikkünkben nem fogsz durva dolgokat látni, de a kolumbiai sorozatgyilkosról, Luis Garavitóról nyilvánosságra került infók fényében mi úgy gondoljuk, hogy jobb, ha ezt az írást csak nagykorúak olvassák, akik bírják a rémségeket. Ha az ilyesmi nem neked való, akkor arra kérünk, mégse olvass tovább. Ha nem tudunk erről lebeszélni, akkor jöjjenek a részletek: Luis Garavitót “The Beast”, vagyis Szörnyeteg néven is emlegették, ugyanis a férfi legalább 140 kisfiút végzett ki brutálisan Kolumbiában.

Hirdetés

Garavito áldozatai 8 és 16 év közti szegény sorban élő, vagy hajléktalan kissrácok voltak, akiket nem volt nehéz pénz és ajándékok ígéretével rávenni, hogy menjenek vele.

Garavito, also known as "The Beast," preyed on poor and homeless children between the ages of 8 and 16.

A férfi elcsalta a gyerekeket a forgalmasabb helyekről, majd lefogta és megkötözte őket. Ezután megerőszakolta, kínozta, majd megölte áldozatait. Elvágta a torkukat, és megcsonkította a kisfiúkat. Mindez a kilencvenes években történt, úgy öt év leforgása alatt. Egy városban nem maradhatott sokáig, mert miután a rendőrség Pereirában 36 gyerek maradványait találta meg, még 11 államban akadtak rá továbbiakra. Ekkor már biztosan tudták, hogy gyerekgyalázó sorozatgyilkost keresnek, méghozzá egy borzasztóan kegyetlen lényt, aki semmiféle borzalomtól nem riadt vissza…

Police first suspected that a serial killer might've been on the loose in Colombia when they <a href="http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/493887.stm" target="_blank">found</a> the remains of 36 bodies in Pereira. More bodies were discovered in 11 other states.

Garavito akkor bukott le, amikor egy 12 éves kisfiút próbált megerőszakolni. Elkapták és börtönbe zárták. Segítette a hatóságok munkáját, sok helyen azt is megmutatta, hova ásta el a gyerekek maradványait, és bűnösnek vallotta magát 140 gyerek meggyilkolásában. Egyébként 172 gyilkossággal vádolták meg, és a bíróság 138 esetben találta bűnösnek.

A férfi 1999-ben mindössze 22 év börtönt kapott szörnyű tetteiért, a kolumbiai törvények ugyanis nem tették lehetővé, hogy ennél többre ítéljék. A dologban talán az a legborzasztóbb, hogy jó magaviselet miatt még előbb szabadulhat, tehát hamarosan ismét az utcákat róhatja egy ilyen ember… aki szerintünk nem is ember!

Soon after he was apprehended in April 1999, he confessed to murdering 140 children. He was ultimately charged with 172 murders, but he was found guilty of 138.

Forrás: Viralnova.com