Ez az eset is bizonyítja: nem jó ötlet a telefonunkkal elaludni +16

Este sokunk számára a telefon az utolsó dolog, amit a kezünkbe fogunk, ébredés után pedig rögtön a mobilunk után nyúlunk (ha másért nem, hát az ébresztő kikapcsolása végett). Elaludni viszont nagyon rossz ötlet kis kedvencünkkel, főleg, ha töltődik. Ezt támasztja alá egy ausztrál nő, Melanie Tan Pelaez esete is, aki iPhone 7-esével aludt el, méghozzá úgy, hogy a telefon töltőre volt csatlakoztatva.

Hirdetés

Melanie reggel így ébredt, égési sérülése elég csúnya:

A másodfokú égési sérülés elég csúnya, és bár sokan kételkednek benne, hogy valóban az iPhone-ja okozta, Melanie állítja, hogy ez így van. Azt mondja, még a kábel és a telefon helyét is be lehet azonosítani. Mi csak azt nem értjük, hogy az ilyesmi azért biztos fáj egy kicsikét – hogy nem ébredt fel erre ez a hölgy? Ahogyan a következő fotó kapcsán is értetlenül meredünk magunk elé – itt állítólag a párna alá tette a gazdi a mobilját, töltőre csatlakoztatva, az meg egyszer csak kigyulladt. Szerintünk az égett szagra is fel lehet ébredni, nem?

Mindenesetre egy dolog biztos: jobb az óvatosság. Ezért mindenkit arra kérünk ezúton is, hogy figyeljetek arra még jobban, hogy ne a telefonotokkal merüljetek mély álomba.

Találjatok inkább más programot elalvás előttre!

Forrás: Twentytwowords.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés