Hazánkban is forgatott az elbocsátott orosz pornós tanárnő

Biztosan ismerős már a téma, hogy egy jól menő cég alkalmazottjáról kiderül, hogy mellékállásként pornófilmekben szerepelt korábban, ezért a vezetőség azonnal elbocsátja. Persze ez nem csak vállalatoknál, hanem iskoláknál is simán előfordulhat.

Hirdetés

Szentpéterváron történt meg, a város egyik legelitebb iskolájában az alábbi eset. Svetlana Topol 2010 óta tanított az intézményben, akiről a napokban érdekes dolog derült ki. Egy névtelen személy felismerte egy felnőttfilmben, majd videóit szétküldte az összes diáknak, a tanároknak és a vezetőségnek is. A 27 éves tanárnőnek elég komoly pornós múltja van, fiatalos kinézete miatt a diáklányos témákra specializálódótt és jó pár akcióban részt vett élete során, melyről vőlegénye is tudott.

Elmondása szerint az alacsony orosz bérek miatt többek között Magyarországon is forgatott, simán lehet, hogy a felnőtt tartalmú weboldalak és diáklányos felvételek rajongói már találkoztak is a kislányos tanárnénivel. Miután kiderült a dolog, azonnali hatállyal elbocsátották. A forrás szerint voltak olyan darabok is, melyek idén készültek – hiába, sok pedagógusnak van mellékállása, azért a pornózás tényleg kicsit erős!

(forrás: Mirror)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés