Mellplasztikára szórta el pénztét a lottónyertes, íme az eredmény

Egymillió fontot, vagyis mostani árfolyamon számítva körülbelül 345 millió forintot nyert az Euromillions lottón Jane Park, amikor még csak 17 éves volt. A lány persze sok mindent vett a hirtelen jött jelentős összegből, többek közt drága táskákat, de azt mondja, a legjobb dolog, hogy beruházott egy mellplasztikára. Úgy érzi, most már bármilyen ruhát viselhet, mert sokkal több minden áll jól rajta, és ennek köszönhetően sokkal nőiesebbnek érzi magát.

Hirdetés

Nos, amikor legutóbb egy Halloween bulin részegen lejjebb húzta a pólóját, és megmutatta a mellplasztikák végeredményét, nekünk más jelző ugrott be róla.

lottonyertes_cici

lottonyertes_cicik2

A lány amúgy imádja a feltűnést (ha ez ennyiből nem lenne mindenkinek nyilvánvaló). 2014-ben szerepelt a BBC Teenage Millionaire: The Year I Won The Lottery (Tini milliomos: az év, amikor nyertem a lottón) című dokumentumműsorában, emiatt 12 hónapon át kamerák követték őt mindenhová.

lottonyertes_cicik

Jane azt mondja, azért vállalta, mert még sosem olvasott részletesebben fiatal lottónyertesekről. Talán csak ezért lehet, hogy nem tudja, hogyan kell milliomosként kulturáltan viselkedni.

lottonyertes_cicik3

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés