Tinderes bemutatkozások, amelyek finoman szólva túl direktre sikerültek

Érdekes, de néha inkább bizarr azt olvasni, hogy egyes emberek mit tartanak fontosnak közölni magukról, amikor bemutatkoznak – például a Tinderen. Vannak köztük olyanok, akik szerintünk elég hibbantak, mások bemutatkozásait olvasva pedig inkább az a sanda gyanúnk támad, hogy na nem, ezt biztos nem gondolta komolyan ez a “kedves” illető. Jöjjön most néhány ilyen bizarr bemutatkozás a Tinderről, a Twentytwowords.com összeállítása nyomán.

Hirdetés

Meredith 18 éves, és azt írja magáról, hogy egy 4-5 gyerekes egyedülálló apuka ideális lenne számára, vagy esetleg olyan valaki, aki nem bízik meg az emberekben.

A 29 éves Adam az őszinteség jegyében azt sem tartotta túlzásnak, hogy beközölje, neki bizony herpesze van (egyszer talán majd elmúlik).

A 22 éves Tiffany a klotyón ülve szokott tinderezni, mert – hadd idézzük őt -: “szükségem van valakire, aki fogja a kezem, amíg kakilok”. Hát nem romantikus?

A 20 éves Rachel szintén elég őszinte: ő csak egy kis ingyen kaja miatt csinálja ezt az egész tinderes-randizós dolgot.

Nála még talán elhisszük, hogy csak viccel, vagy túloz, de a következő csajsziról már nem: a 22 éves Cassidy még erősködik is, hogy csak ingyen kaját akar a pasiktól (szex és randizás nem érdekli).

Addie sem rejti véka alá, ki is őt: “forró vízzel zuhanyzom, mert szeretem gyakorolni, milyen a pokolban elégni”. Angyali kislány, nem?

Olyan is van, aki még a megismerkedés előtt levezeti a teljes “kapcsolatot” elméletben… és nemcsak neki megy el a kedve az egésztől, hanem mindenki másnak, így nekünk is.

Néhány további fura fazon:

Hagynád, hogy ő vagy bármelyik másik bizarr “jelenség” vesztegesse az idődet?

Forrás: Twentytwowords.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés