438 dollárt fizet egy étterem, ha ezt a tál ráment befalod 20 perc alatt

A rámen nemcsak a Távol-Keleten népszerű étel: a japán tésztával készült sűrű levest (ami egy alapléből és mindenféle finomságból áll a hústól a zöldségeken át a a lényeget jelentő rengeteg tésztáig) közülünk is sokan szeretik. Nos, ha te is úgy érzed, hogy bármennyit meg tudnál enni belőle, és mondjuk olyan szerencsés vagy, hogy valamikor eljuthatsz Japánba, akkor ne hagyd ki a tokiói Umakara Ramen Hyouri étterem akcióját. Ők ugyanis 50000 jent, vagyis 438 dollárt fizetnek bárkinek, aki 20 perc alatt el tud fogyasztani egy ilyen hatalmas adag ráment.

Hirdetés

Mutatjuk, mekkora:

giant-ramen-bowl-600x400

Ha úgy érzed, 20 perc alatt nem fog menni, de 30 perc már elég lehet a feladatra, akkor is van esélyed pénzjutalomra. Igaz, valamivel kevesebbet kaphatsz – egész pontosan 236 dollárnak megfelelő jent.

giant-ramen-bowl3-600x400

A jelentkezőknek “csak” az étel árát kell kifizetniük, ami 26 dollárnak megfelelő jen, viszont ha elhányják magukat, akkor további 88 dollárjuk bánja, amit egyfajta takarítási hozzájárulásként kell az étterem kasszájába tenniük.

giant-ramen-bowl2-600x400

A sült hússal, rengeteg tésztával és chillis szórással készülő adag valóban óriási, de a feladat nem lehetetlen: eddig 3 év alatt kilenc jelentkezőnek sikerült legyűrnie egy-egy ilyen nagy tál ráment 20 perc alatt. Igaz, állítólag utána nem ettek egy hétig, és egyikük sem mondta ki többé a rámen szót.

Forrás: Odditycentral.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés