Akciókamerát keresel Karácsonyra? Ezek a legjobbak!

Manapság akciókamerát igen sok különböző árkategóriában és minőségben lehet találni, s bár az olcsóbbak nem igen nyújtanak tartós és kimagasló megoldást, mégis vannak jó ár/érték arányban kaphatóak: most megnézhetitek, hogy mit is ajánlanak a hozzáértők!

Hirdetés

A Ride UK csapata összeszedte a legjobb akciókamerákat, melyeket manapság a piacon lehet találni. 5 modellből álló listát hozunk el, melyek ára 90 ezernél kezdődik, a határ pedig a csillagos ég. A +1 pedig egy olcsó megoldás, mely remek megoldást jelent, ha nem akarsz sokat áldozni egy akciókamerára!

5. Xiaomi YI 4K Action Camera

A kínai cég YI 4K modelljét a GoPro másolataként emlegetik, melyben Sony alkatrészek is helyet kaptak. 4K 30fps, 1080p 120fps és 720p 240fps teljesítménye valóban igen jó, HD-s érintőkijelző van benne és WiFi kompatibilis. Ár: 90 ezer Ft


4. TomTom Bandit Action Camera

A GPS készülékekről ismert cég ugyan csak 1080p-re képes 60fps-sel, különböző új generációs szenzorainak köszönhetően nem jelent rossz megoldást a sportolóknak. Ára pedig teljesen baráti: 55 ezer Ft körül kapható.


3. GoPro HERO4 Silver

Bizony, a GoPro-t nem kell bemutatni. A tavalyi modell még manapság is remekül teljesít az újak sorában, s bár a 4K-s felvételben nem igazán jeleskedik, 1080p-t 60fpssel simán elvisz! 85 ezer Forint körül lehet kapni, bár ha az ember rendesen utánanéz és használattal is beéri, akkor baráti áron is beszerezhet egyet!

2. Sony FDR-X1000V

A Sony zászlóshajó modelljét a GoPro riválisaként dobta piacra, 4K 30fps, 1080p 120fps és 720p 240fps mutatóival pedig nem kell szégyenlősnek lennie. A legtöbb embernek a dobozszerű dizájntól eltérő modell az alakjai miatt tetszik, ára pedig a hasonló tudású GoPro Hero4 Black alatt van: 100 Forint körül juthatunk hozzá.

1. GoPro HERO5 Black

Bizony, a név kötelez. Nem hiába jut az embernek a GoPro az eszébe először, ha meghallja az akciókamera szót. Videós képessége a Sony vetélytárséhoz hasonló, azonban a támogatása és a telefonos appos lehetőségek tárháza jóval szélesebb. Persze rendesen a zsebünkbe is kell nyúlnunk: 130 ezer alatt nem könnyű egy ilyet találni!

+1. Bitmore Sports Action Camera

Az emlegetett bónuszmodell, avagy a piacon található egyik, ha nem a legjobb ár/érték arányú darab. 720pt 60fps körül bírja, 2″-es LCD kijelzője és vízálló borítása pedig remekül szuperál. Nevetséges 15 ezer Forintos ára pedig hihetetlen, de mégis igaz!

(forrás: Ride UK)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés