Az ördögűző rendezője ott volt egy valódi ördögűzésnél – fel is vette

Te is hallhattál, olvashattál arról, hogy egyesek szerint Az ördögűző rendezője, William Friedkin egyszer tényleg jelen volt egy igazi ördögűzésnél – a Vatikánba hívta őt meg egy katolikus pap, bizonyos Gabriele Amorth atya, és ráadásul nemcsak azt engedték meg a rendezőnek, hogy ott legyen, hanem azt is, hogy hanganyagot rögzítsen. Nos, a dolog nem csak valaki fantáziájának a szüleménye, hanem tényleg igaz. Nemrég a rendező egy cikkében – “The Devil and Father Amorth: Witnessing the ‘Vatican Exorcist’ at Work”, vagyis “Az ördög és Amorth atya: a vatikáni ördögűző megszemlélése munka közben” – írt is az idén májusban történt ördögűzésről.

Hirdetés

Azt mondja, egy Rosa nevű nőn hajtott végre ördögűzést az atya és négy társa, és hogy egy alkalom még nem elég a gyógyuláshoz. Például szélsőséges esetekben évekig is tarthat a dolog: az atya 16 éven át próbálta kiűzni az ördögöt egy férfiból, de számunkra nem derült ki, hogy ez végül sikerült-e neki. A Rosán végrehajtott ördögűzés mindenesetre elég keménynek tűnik – előre szólunk, hogy a hanganyag nem gyenge idegzetűeknek való. Itt tudod meghallgatni:

Hogy a dolog mégis mennyire hatásos, és milyen érzés lehet, arról Rosa annyit mondott a rendezőnek: “minden alkalom olyan, mintha szabaddá válnék. Úgy érzem közben, mintha az ördög szenvedne bennem”. Még egy érzés a világon, amit köszönjük, de eszünk ágában sem lenne kipróbálni.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés