Ezek a durva dolgok téged is távol tartanak a Sötét Internettől?

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Nem először emlegetjük már az internet sötét oldalát, a deep webet, ami sokkal nagyobb – és persze a nevéből adódóan sokkal sötétebb – hálózat, mint az általunk is nap mint nap használt net. A Sötét Internetet sokan használják például információszerzésre, de olyan dolgok is megtalálhatóak itt, amitől égnek áll a hajunk. A legsötétebb oldalakról már készítettünk nektek egy összeállítást, ennek akár a kiegészítése is lehetne a következő “finomságunk”, amit a Viralnovának köszönhetően tudunk veletek megosztani. Igazán beteg dolgok következnek, ami egyesek szerint örökre elveheti a kedvünket attól, hogy a Sötét Interneten böngésszünk!

Hirdetés

Valaki egyszer frankón rábukkant egy olyan oldalra, ahol részletesen leírják, hogyan lehet megenni egy nőt – valószínűleg a nyers hústól az elkészített ételig eljutva. Ebbe bele sem merünk gondolni, főleg nem így ebédidőben…

One person had the misfortune of finding "How to Cook a Woman," which is a detailed guide for cannibals on the best ways to chop up women and cook their flesh.

Nemcsak a Facebookon lehet élőben közvetíteni, hogy épp mit csinálsz – a deep weben is vannak ilyen dolgok, például többen találtak már live streamet, ahol kínzások mentek. Ennek jegyében egy úgynevezett vörös szobában ül valaki, a becsatlakozó felhasználók pedig egy chat boxba tudják begépelni, hogyan kínoznák őt meg. Hogy aztán mi történik, azt mi nem tudjuk, de nem is akarjuk megtudni.

Live torture streams or "red rooms" can supposedly be found on the deep web.  One man claimed that he came across a live-stream video in which a woman sat in a chair while users typed into a chat box how they wanted her to be tortured next.

Olyan oldalak is léteznek, ahol halott nők képeit lehet nézegetni, kislányoktól egészen az idősebb korosztályig.

A Pink Meth egy olyan oldal volt, ahová az emberek exbarátnőik meztelen képeit posztolták, egyéb infókkal egyetemben – persze bosszúból. Miután több nő is jogi lépéseket tett, valakik végül leállították a Pink Meth-t.

Pink Meth was an actual site on the deep web where people posted nude photos of their ex-girlfriends for revenge.  They also included personal information about the women.  Luckily, it was eventually shut down after some of the victims took legal action.

Hihetetlenül undorítóak lehetnek a pedofil fan fiction oldalak, ahol beteg emberek osztják meg – reméljük csak kitalált – történeteiket arról, miket csinálnának ismert gyerekszereplőkkel, például a Toddlers and Tiaras című tévéműsor gyerekszereplőivel.

Another incredibly disturbing find was a page dedicated to pedophile fan fiction.  Users posted stories about having sex with children from TV shows, including those on "Toddlers and Tiaras."

Egy ausztrál férfi, Peter Scully több gyerekmolesztálós videót is feltöltött a deep webre, mire végül tavaly letartóztatták. A Daisy’s Destruction című kisfilmjében például egy kislányt bántalmaz és zaklat szexuálisan. Az ilyen a börtönben biztos megkapja a magáét…

An Australian man named Peter Scully uploaded the video "Daisy's Destruction" to the deep web, which showed a little girl being tortured and sexually abused.  He has created multiple videos like this for pedophile rings around the world, and he was finally arrested in 2015 for his horrific crimes.  He is still on trial.

The Human Experiment, vagyis “az emberkísérlet” annak az oldalnak a neve, ami ismét megerősített bennünket abban, hogy nem kell ahhoz zombi apokalipszis, hogy mi, emberek, kínozzuk és kinyírjuk egymást. Az oldal készítői állítólag hajléktalanokon kísérleteznek: hipót injekcióznak be terhes nőkbe, másokat pedig sterilizálásnak, éhezésnek, radioaktív sugárzásnak tesznek ki – hogy csak pár példát említsünk. Az eredményeket pedig természetesen megosztják az oldalon. “Nem minden ember egyenlő, egyesek magasabb rendűnek születnek” – írják bemutatkozó szövegükben. Reméljük, most nemcsak minket rázott ki a hideg…

"The Human Experiment" page is full of people who perform incredibly cruel experiments on human subjects, some of which they say are homeless people they kidnapped.  Others are pregnant woman subjected to bleach injections.

Forrás: Viralnova.com