Fellázadtak egy mexikói falu lakói: elrabolták a drogbanda vezetőjének anyját

A mexikói Totolapan évek óta a Los Tequillero banda területe, és egy ideig talán nem is volt semmi gondjuk a helyiekkel, viszont az utóbbi időben megszaporodtak a problémák. Állítólag minden azzal indult, amikor rivális bandákkal villongások kezdődtek, és hát bizony a felelősöket meg az összeesküvőket meg kell keresni… a Tequillero drogbanda viszont egy kicsit talán túl messzire ment, ugyanis minden falusit elraboltak, akiről azt feltételezték, hogy az ellenséget segítheti. A totolapaniak egy ideig tűrték valahogy az elnyomást, de aztán egyszer csak betelt a pohár: összefogtak, szereztek pár fegyvert, és hétfőn elrabolták a Tequillerók néhány bandatagját, illetve a főnök, Raybel Jacobo de Almonte, vagyis El Tequillero anyukáját is.

Hirdetés

A mama üzenhetett fiának, aki a hírek szerint belement abba, hogy anyjáért cserébe kiadja az egyik nő férjét, akit nemrég vittek el a Tequillerók.

Azt nem tudjuk, a rendőrség és a katonaság eddig tett-e valamit az ügyben, de az biztos, hogy most a helyszínen vannak, hogy megakadályozzák a Tequillerók esetleges bosszúját.

Forrás: Odditycentral.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés