Hallottál már a kegyetlen sorozatgyilkosról, Todd Kohlheppről?

Amikor a 31 éves Kala Brownt november elején megtalálták egy hatalmas fém tárolókonténerben, nyakán és bokájánál láncra verve, a Spartanburg megyei seriff, Chuck Wright azt a költői kérdést tette fel, hogy vajon milyen ember képes ilyet tenni egy másik emberi lénnyel. Nos, egy olyan, akiről korábban senki sem feltételezte volna. Todd Kohlhepp elismert üzletemberként dél-karolinai ingatlanokkal foglalkozott, és egyszer viccelődve háborúhoz hasonlította az ingatlanbizniszt. A jó eredményekre hajtott, természetesen, és az élet más területein is hajszolta az izgalmakat. Pilótajogosítványt is szerzett, és gyakran viccelődött disznóságokkal (munkahelyén is többen tudták róla, hogy nap közben pornót néz).

Hirdetés

Nos, Kohlhepp mégis képbe került a rendőrségnél, méghozzá szerintünk igen hamar, ugyanis Kala Brown takarítónőként dolgozott nála. A férfit letartóztatták, és nem sokkal ezután kiderült, hogy Kalát elrabolta, barátját pedig megölte, és a birtokán egy kis sírgödörbe temette el.

Napokon belül további bűncselekményeket is beismert, például a 2003-as Superbike gyilkosságok néven elhíresült négyszeres gyilkosságot, illetve egy pár, Meagan Leigh McCraw Coxie és Johnny Joe Coxie holttestéhez is elvezette a rendőröket. A párt ugyanúgy takarítói munka miatt ismerte meg, ahogy az elrabolt és állatként fogva tartott Kala Brownt.

Kohlhepp, aki tizenévesen került börtönbe először egy lány elrablásáért és megerőszakolásáért, január 19-én jelenik meg legközelebb a bíróság előtt.

Forrás: Rollingstone.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés