A Kissenger oldhatja meg a távkapcsolatok legnagyobb problémáját?

Bizonyos párok gyakran hónapokig, sőt, évekig élhetnek távkapcsolatban. A legnagyobb probléma a többségnek az, hogy hiányzik a fizikai kontaktus – egy érintés, egy csók vagy egy puszi. Erre a tudósok évek óta próbálnak már megoldást találni, és bár voltak ígéretes próbálkozások, mint például a Kissenger, ami egy-egy számítógéppel összekapcsolt robottal működött volna, gyakorlatilag a probléma még most is fennáll. De lehet, hogy már nem sokáig, ugyanis Emma Yann Zhang, a Londoni Egyetem számítástechnika PhD hallgatója most talán megoldotta a dolgot.

Hirdetés

Találmánya, egy okostelefonos kiegészítő eszköz szintén a Kissenger nevet kapta, nem meglepő módon a csók és az üzenet szavak angol megfelelőinek összeolvadásával. Ha a pár egyszerre van online, és épp skype-olnak vagy chatelnek, így tudnak csókolózni is egymással. Valahogy így kell elképzelni, mutatjuk:

kissenger2

kissenger

Emma Yann Zhang beismeri, hogy ez az élmény még mindig elmarad a valóságban átélhető csókolózástól, de tovább fejlesztik a találmányt annak érdekében, hogy hamarosan teljesen átadhassa a szerelmünk valós csókjainak élményét.

Forrás: Odditycentral.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés