Legtitkosabb párkapcsolati dilemmáink után nevezte át termékeit az Ikea

Az Ikeát sokan szeretjük kreatív megoldásai miatt, na meg azért, mert mindig újabb és újabb vicces dolgokat találnak ki. Legutóbb például átnevezték legnépszerűbb termékeiket, méghozzá a Google-nek legtöbbször feltett párkapcsolati kérdések nyomán. Így például a Lonset nevű ágyukat most “Hogyan legyen boldog a párkapcsolatunk”-nak hívják, mágneses táblájukat “Nem tudja kimondani a pasim, hogy szeret”-nek, beépített mosogatógépük új elnevezése pedig “a barátnőm nem fog mosogatni” lett.

Hirdetés

A kreatív marketing kampány mögött álló svéd ügynökség, az Akestam Holst szerint az egész dolog azon az előfeltevésen alapul, hogy az ikeás termékeket a mindennapi dilemmák megoldására tervezték – és ebbe bizony a párkapcsolati dilemmák is beletartoznak. Ezért lehet például a fokhagymanyomó új neve “hogyan mondjam el, hogy nem érdekel”.

ikea-1

ikea-2

ikea

Magnus Jakobsson, az ügynökség kreatív vezetője szerint természetesen nem állítják, hogy minden párkapcsolati problémára tudnák a megoldást, de az lehetséges, hogy az Ikea illetve az ő termékeik talán egy kis segítséget nyújthatnak.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés