Lelőtte a barátját egy házibulin, amit a Facebookon live streamelt

A címben foglaltakat gyorsan pontosítanánk is: egy ohiói férfi, Steven Leannais nem a barátja lelövését live streamelte, hanem csak a házibulijáról adott élő közvetítést múlt héten a Facebookon azoknak a haverjainak, akik nem lehetettek ott. Az pedig, hogy a barátja rosszkor volt rossz helyen, elmondása szerint csak egy hatalmas szerencsétlenség következménye – a 27 éves Anthony Stanfordot azután lőtte le, hogy a házibuliból közvetített kis Facebook adás véget ért.

Hirdetés

Azt, hogy pontosan mi történt, talán soha nem fogjuk megtudni. A következő videóban – ami egy rövid részlet a live streamből – te is láthatod, hogy Leannais egy pisztollyal szórakoztatta a vendégeit, de ők később azt mondták, fogalmuk sem volt arról, hogy a fegyver töltve volt-e vagy sem.

A rendőrség szerint a tragédia akkor történt, amikor az élő bejelentkezés végén Leannais leengedte a fegyverét, ami elsült, és mellkason találta Stanfordot. A társaság gyorsan mentőt hívott, de a 27 éves férfi életét már nem tudták megmenteni. Leannais 10 000 dolláros óvadék fejében szabadlábra helyezhető, és már egyszer meg is jelent a bíróság előtt. De állítólag nem lesz könnyű dolga, ha az államügyészt meg akarja győzni, hogy a pisztolya csak véletlenül sült el.

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés