A Sötét Interneten már szervezik Donald Trump meggyilkolását

Egyesek szerint nagy hiba volt Donald Trumpot az Egyesült Államok élére választani, mások pedig – egy magukat jól ismert szervezetnek nevező csoport tagjai – egyenesen úgy gondolják, hogy Trumpot ki kell iktatni, mielőtt elkezd bajt keverni. Őrület? A sztori még csak most kezdődik! A szervezet tagjai ugyanis létrehoztak egy GoFundMe oldalt – ha nevezhetjük ezt annak – a Sötét Interneten, annak érdekében, hogy ezen az oldalon információkat és pénzt gyűjtsenek. A céljuk: Donald Trump és a jövőbeli alelnök Mike Pence likvidálása.

Hirdetés

Ez az egész legalább annyira ijesztő, mint amennyire képtelenségnek tűnik. A csoport tagjai azt írják, hogy súlyos következményekkel jár az, ha Donald Trump és Mike Pence lesznek a szabad világ vezetői, és szerintük ezeket a politikai, környezeti és társadalmi következményeket valahogy meg kellene előzni. De mivel a felszerelés és a többi dolog sok pénzbe kerül, most a közösség támogatására is számítanak.

trump-pence-assassination

Te mit gondolsz? Valaki csak ijesztgetni akar ezzel az egésszel, vagy tényleg készülhet valami Trump ellen a deep weben?

donald-trump-deep-web

A mi tanácsunk Donald Trumpnak mindenesetre az, hogy egy ideig csak zárt tetejű, golyóálló autóban utazzon…

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés