Tovább folyik az önként jelentkezők szelfijeinek alázása ebben a csoportban

Mi is írtunk már arról a Facebook csoportról, ahol bárki szidhatja a feltöltők szelfijeit. De ebből nincs harag, sőt, a Roast My Selfie oldal lényege éppen ez: mazohisták feltöltik a képeiket, és próbálják humorral megemészteni a kapott kommenteket. A trollok pedig bátran cikizhetnek, sőt, bánthatnak bárkit, mert úgyse sértődik meg senki – alapszabály a csoportban, hogy a képek feltöltői egyik kommentelőnek sem írhatnak vissza, így nem lehet nyilvános vita, veszekedés egy-egy beszólás vége.

Hirdetés

A csoport és az oldal alapján alakuló további csoportok annyira népszerűek, hogy egyre többen töltik fel szelfijeiket, és várják a gonosz kommenteket, amik nem is maradnak el. A DailyMail most ezekből válogatott, mutatunk mi is néhányat. Ennek a lánynak például azt írja valaki, hogy a ruhája épp úgy néz ki, mint a kommentelő mamájának régi mélytányérjai.

Like dinner plates! A selfie posted by a wine-drinking woman received an avalanche of abuse on the Facebook group Roast My Selfie, where being mean is entirely the point

A következő képen látható srácnak többek közt azt írták, hogy egy öttagú család is élhetne a homlokán, illetve egy 747-es is landolhatna rajta.

The site's admin suggests: This is not a place for whiney [sic] b*****s': The clean-cut chap in the above image was subjected to dozens of comments about his forehead

Ő pedig egyesek szerint a Reszkessetek, betörők!-ből Marvra hasonlít, mások szerint inkább Ed Sheeranre, csöves verzióban.

Try me: Many of those posting provoke the trolls, suggesting that their comments aren't insulting enough

Ez a hölgy büszke arra, hogy 31 évesen így néz ki. Persze megkapta egy nála 10 évvel idősebb illetőtől, hogy ő sokkal fiatalabbnak néz ki ennél a hölgynél. Erre egy harmadik személy neki is beszólt, hogy ne vagánykodjon, attól még ő is elég szarul néz ki. Szimpatikus kis csoport, nem?

When one woman suggested 'she wasn't bad for 31', she opened the floodgates to age-related abuse  

A következő fotón látható hölgynek úgy látszik, nem volt elég, amit egy korábbi képére kapott a csoportban, mert azt írja, visszajött még egy kis cikizésért. Meg is kapja: “még mindig úgy nézel ki, mint egy kutya”.

This user suggested the trolls 'go for it' and they did

Ő meg a Village People egyik tagja lehet? Csak viccelünk. De akár az is lehetne.

This handlebar moustache was an easy target for the haters who come to hate

Ezt a kigyúrt srácot sem kímélték: “a testedre próbálsz fókuszálni, mert az arcod egy romhalmaz”.

Ouch: The well-honed physique of the man pictured above was discounted in favour of criticising his face

Volt, akit lajhárarcúnak tituláltak…

'Got anything better?' This pair captioned their image: 'Roasting resting b**** face' and were promptly told they looked like sloths

Mást pedig orrpiercingje miatt bikának neveztek.

Any kind of jewellery seems to get picked up on the group, with the pretty flame-haired lady called a 'bull' because of her nose-ring

Na, ki kapott kedvet, hogy feltöltse a szelfijét egy kis roast-olásra?

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés