Videó: kétszer is megütötték a CNN kommentátorának nemi szervét

Őrült napokat élünk: világszerte több az erőszakos cselekmény és terrortámadás, ezért a legtöbb ország fokozottan figyel a biztonságra. Az Egyesült Államokban is több helyen megszigorították a biztonsági ellenőrzéseket, így a detroiti repülőtéren is, ahol egy kicsit talán túl is lőttek a célon nemrég, amikor a CNN kommentátorát, Angela Rye-t vizsgálták át. A 37 éves tévésnek ugyanis a hírek szerint nem is lett volna kötelező az átvizsgálás, találomra mégis kiválasztották a többi utas közül, és a teljes testszkenner három helyen is jelzett a nemi szerve környékén.

Hirdetés

Ezután a szabályok szerint egy TSA ügynöknek kellett Rye “felső combját” megvizsgálni, hogy milyen gyanús dolog miatt jelezhetett a szkenner, de a következő videón láthatod, hogy az átvizsgálást végző ügynök kétszer is megüti a nemi szervét, és a tévés elsírja magát.

Később ő maga osztotta meg ezt a videót Twitteren, és a következőt mondta: “egy dolog az ország és az itt élők biztonság, de megint más az utasok érzelmi és fizikai biztonságával visszaélni”.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés