Bekapott volna valamit a Pizza Hutban – az alkalmazott is épp ezt tette

Egyik este Ace Brown még nem gondolta, hogy ez a napja kicsit másképp végződik, mint a többi átlagos hétköznap. A srác ugyanis este 10 körül betért a bristoli Imperial Parknál található Pizza Hutba egy lány haverjával, hogy bekapjon valamit, ám legnagyobb meglepetésükre az étterem teljesen üres volt. A srác Facebook Live-on kezdte közvetíteni azt, ami ezután történt: szétnézett az étteremben, meg a konyhában, hogy hol vannak a dolgozók, és minden rendben van-e, mígnem az egyik irodában ráakadt két dolgozóra. Hát, fogalmazzunk úgy, hogy Ace szerint ő be akart kapni valamit aznap este, de a következő videóban látható hölgynek sikerült is – a fiú azt mondja, konkrétan épp orális szex közben kapta rajta a párocskát.

Hirdetés

Ace-t és társát kidobták ugyan az étteremből, de az ügyet nem simítják el máról holnapra, ugyanis már a rendőrség is vizsgálódik. A fiú videóját pedig immár több mint 1.4 millióan látták, és több mint 20 ezren osztották meg.

Persze kezdenek megjelenni az eset kapcsán gyártott mémek is. Ezen például az olvasható: ilyen arcot vágsz, ha faszszopáson kapnak a munkahelyeden”.

pizza hut meme

Forrás: Shockmansion.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés