Bőröndben akarta kicsempészni párját a börtönből, majdnem sikerült

Csak az őrök éberségén múlt, hogy a venezuelai Barcelonában végül is sikertelenül végződött egy szökési kísérlet. A Puente Ayala börtönből egy fiatal nő, Antonieta Robles Souda akarta kicsempészni a párját, José Antonio Anzoáteguit, méghozzá nem is akárhogyan: egy hatalmas rózsaszín bőröndben szerette volna észrevétlenül kihúzni maga után a férfit is, akinek még jócskán van hátra az autólopásért kapott 9 év 8 hónap letöltendőjéből. Nos, Antonieta nem is a belépésnél lett gyanús az őröknek a méretes rózsaszín bőrönddel, mert hát arrafelé megszokott dolog, hogy a hozzátartozók néha benn alhatnak, és akkor már hoznak magukkal pár holmit is. Szóval befelé még minden simán ment, kifelé jövet viszont az őröknek feltűnt, hogy a kis, vékony hölgy igencsak küzd a bőrönddel: az ajtóig is alig bírta elhúzni.

Hirdetés

Az őrök utánamentek, és megkérték, hogy nyissa már fel egy pillanatra a táskát. A következő másodpercekben pedig ők maguk sem hitték el, amit láttak: Anzoátegui ott feküdt a bőröndben, pár női holmival nem túl sikeresen letakarva.

prison-break-600x398

Néhány fotó készítése után az őrök visszaküldték a férfit a cellájába, a nőt pedig letartóztatták. Jelenleg a vádemelésre vár, és addig hatéves kislányukra, aki szintén ott volt a börtönben, és végigasszisztálta a szökési kísérletet, jelenleg a gyámügyesek vigyáznak.

Forrás: Odditycentral.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés