Elkezdte turnéját a modell, de boldoggá is teszi a nemmel szavazókat?

Mi is írtunk már nektek az olasz modell és színésznő, Paola Saulino kis magánakciójáról: a 27 éves hölgy még decemberben jelentette be, hogy #pompatour néven országos “turnéra” indul, és orális kényeztetéssel szeretné megköszönni minden egyes olasz szavazónak, hogy nemmel voksolt az országos népszavazáson. Nos, Paola akkor is állította, hogy be fogja tartani a szavát, és januárban tényleg el is indította ezt a különös turnét.

Hirdetés

Az első állomás január 7-én volt Rómában – ezen már túl van. Instagram oldalán azt írta, kicsit elfáradt, de ezt leszámítva minden rendben.

Sokan még mindig nem hiszik el, hogy Paolina – képletesen szólva – tényleg ennyire szereti az olasz kolbászt. Egyesek szerint ez csak egy ügyes médiafogás a részéről, és a helyszínen nem is kerül sor orális szexre. Ha pedig mégis így lenne, akkor bizonyítania kellene, hogy állta a szavát. Erre a nő azt felelte, hogy maradjanak csendben, mert ha nem tudnák, ilyen típusú fotókat nem lehet online megosztani. Halkan tennénk hozzá, hogy a közösségi médiában tényleg tiltást von maga után az ilyesmi, de azért meg lehet találni a módját (meg olyan oldalakat), ahová fel lehet tölteni 18-as karikás tartalmat is.

The actress and glamour model added: 'This year is started in a best way as possible'

Ms Saulino said she would be visiting Rome, Florence, Bologna, Verona, Milan, Turin, Naples, Bari, Lecce and Palermo this month for the first leg of her tour

She initially made the promise to perform a sex act on everyone who voted no in Italy's referendum on November 23

Paola ma éppen Firenzében beszél a helyiek mikrofonjába – már ha tényleg… kíváncsiak vagyunk, erről lesz-e bármilyen bizonyítéka a modell-színésznőnek, vagy továbbra is csak Instagramon mutogatja tehetségét.

Paola Saulino, 27, has completed the first date of her tour after promised to perform a sex act on everyone who voted no in Italy's referendum

Forrás: DailyMail.co.uk és TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés