Először mondott konkrétumokat “orális turnéjáról” az olasz modell

Paola Saulino neve az elmúlt hetekben többször felbukkant nálunk is – biztos emlékszel: ő volt az az olasz modell-színésznő, aki azt ígérte, orális örömökben részesít minden férfit, aki nemmel szavazott a múlt év végén tartott olasz népszavazáson. Nos, Paolának nemcsak a szája nagy (vagyis hát nyilván bizonyos értelemben az is), és bár sokan nem hiszik, hogy tényleg tartotta a szavát, ő állítja: “orális turnéján” összesen 10 000 férfit választ ki e-mailes jelentkezés után, és boldoggá is teszi őket szájjal. Ha jól számoljuk, a turné már véget ért, de nem tudjuk, hogy mind a tízezer ember megvolt-e a modellnek.

Hirdetés

A 27 éves nő persze hírességgé vált, nemcsak Olaszországban, hanem világszerte is. Most kicsit fáj az állkapcsa, de összességében jól van, és szerinte megérte a dolog – a Daily Star Online-nak legalábbis nemrég azt nyilatkozta, hogy senki sem panaszkodott a teljesítményére. “Minden szopásnál én döntöm el, hogy a férfi viseljen-e gumit vagy ne – mondta, majd hozzátette – és abban is én döntök, hogy lenyelem-e a cuccot a végén, vagy kiköpöm”.

Paola-Saulino-724949

Paolának persze negatív élménye is volt: felidézte az interjúban, hogy egy férfinak egyáltalán nem állt fel, majd elnézést kért, és inkább hazament egy pár perc múlva, mert nem érezte kényelmesnek a helyzetet.

Eccoci qua … #followme #nice #cute #love #lingerie #black #paolasaulino #paolina #happy

PAOLA SAULINO 🍯😋🐷 (@insta_paolina) által közzétett fénykép,

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés