Húsz évig nem beszélt a feleségével a sértődött japán férfi

Kisebb-nagyobb veszekedés vagy nézeteltérés minden párnál előfordul, ám az a legdurvább esetekben is csak 2-3 napig tart., már ha folytatódik amúgy a kapcsolat. Egy japán férfi, Otou Katayama azonban igencsak berágott, mert 20 évig nem beszélt a feleségével, miközben nem váltak el, sőt együtt nevelték három gyermeküket. A család persze nyilván nem élt idilli boldogságban, hisz míg a feleség, Yumi mindent megpróbált, hogy kommunikációra bírja hites urát, a férj mindössze bólintással vagy hümmögéssel reagált. Az okot pedig, hogy mindezt mi váltotta ki, senki sem tudta.

Hirdetés

A rideg életet végül a legkisebb gyerek, a 18 éves fiú, Yoshiki nem bírta tovább, és egy tévétársasághoz fordult, hogy segítsen szóra bírni az apját, mert még sohasem hallotta a szüleit beszélni egymással. És ha már műsor, akkor annak megfelelő körítés is kell, úgyhogy a show készítői úgy gondolták, a legideálisabb helyszín a probléma rendezésére az a park, ahol annak idején először randiztak.

A szerkesztők által összehozott találkán végül a férfi elég nehezen, de megszólalt, és elmondta, hogy egyszerűen féltékeny volt, mert úgy érezte, a gyerekek mellett rá már nem jut elég idő, a felesége nagyon rájuk koncentrált. De fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy nagyon hálás mindenért, hogy mostanáig elviselte ezt a sok nehézséget. A megható helyzetet a gyerekeik titokban kilesték, és mint a 25 és a 21 éves lányok elmondták, nemcsak öccsük, de ők sem emlékeznek rá, hogy a szüleiket valaha is hallották volna kommunikálni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés