Ideális, ha pont ennyi partnered volt – legalábbis egy kutatás szerint

Mindannyian tudjuk, hogy ha az exekre terelődik a szó, meg arra, ki hány emberrel feküdt le – legalább egyszer eljön ennek a furcsa beszélgetésnek az ideje minden kapcsolatban -, akkor túl magas és túl alacsony számot is kellemetlen mondani a párunknak. Ha túl sokat mondasz, akkor könnyen kaphatónak tűnhetsz előtte, ha pedig túl keveset… nos, akkor talán elkezdi azt firtatni (ha tapintatos, akkor csak magában), hogy ennek vajon mi az oka. Egy nemrég készült kutatásból viszont kiderül, hogy ez utóbbi – mármint a túl kevésnek tűnő ex-partner – nem is olyan kellemetlen. Sőt! Összesen 188, 18 és 35 év közti fiatal válaszaiból vonták le a kutatók azt a következtetést, hogy az ex szexpartnerek ideális “varázsszáma” egyenlő hárommal. Tehát ha te is épp három emberrel feküdtél le a párod előtt, akkor ideális a helyzeted, legalábbis papíron. Az emberek többsége ugyanis háromnál jóval több partnerrel “kerül össze”, mire valaki mellett megállapodna, és ez szerintünk a mindenféle tapasztalatszerzés miatt egyáltalán nem is baj. De az sem jelent semmit, ha valaki még húszas éveiben is szűz – lehet, hogy ennek nincs különösebb oka, egyszerűen csak így alakult.

Hirdetés

De térjünk vissza még pár gondolat erejéig a kutatásra! Párokat is megkérdeztek, és arra jöttek rá, hogy azok, akik több éve együtt vannak, még kevesebb (sz)expartnert tartanak ideálisnak: szerintük az a legjobb, ha párjuk csak két emberrel volt együtt előttük.

couple-in-bed-159416-1

Továbbá kimutatták, hogy a nők kevésbé vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akiknek hatnál több szexpartnerük volt. Ezek szerint James Bond és társai elmehetnek a sunyiba a csajok szerint? E sorok írója – női szemmel – ezzel abszolút nem ért egyet.

Azt is kimutatták továbbá, hogy a szüzesség nem ciki, sőt: a férfiak nagy része szívesen bújna ágyba egy szűz lánnyal, vagy olyannal, aki egy-két fiúval volt csak korábban.

Forrás: Viralnova.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés